Arkadaşlar 3.çocugum 8 ayın içinde , epilepsi mi değil mi net değil, mr dan sonra konuşalım dedi nöroloji uzmanı ama çekilen eeg dalgalı çıktı, ilaç vs başlamadı henüz. Bizde mr için özel bir hastaneden gün aldık ancak anestezili olacağı için hasta olmaması gerekiyordu hasta oldu, ertelendi maalesef, eşim öğretmen ve 2 kızım da okula gidiyor, evde her ne kadar dikkat etsem de bebeğim hasta oluyor çocuk 8 ayda 4 kere antibiyotik şurup, 1 kere de antibiyotik iğne kullandık, 5 günde zatürreden dolayı , ve hasta olduğu zaman geceleri falan hiç durmuyor, 2 tane de kızım var bu yazdıklarımın hiçbirini yaşamadım onlarda, tükendim psikolojik olarak, bebeğimin bu arada da yumurtaya alerjisi var eşim de alerjik, çocuklar rahatsız olmasın diye evde kurutmadan, süpürgenin en iyisine kadar herşey var ama yine hasta yine hasta, artık ben bu bebeğe bakamadığımı kendimin bu konuda yetersiz olduğumu düşünmeye başladım. Rabbim beni affetsin tükendim iyice, eşimle aramız soğuk, benim hiçbir sosyaliğim kalmadı evden bebekle çıkamıyoruz dışarı. Çocuk hasta olur diye çıkamadık dışarı, hoş evde de hasta bu durum ne kadar sürer bilmiyorum ama bittim, tükendim. Temmuz ayında da işe başlayacağım bu psikoloji ile ne yapacağım bilmiyorum. Bizim gibi bebekken sürekli hasta olup sonradan toparlayabilen var mı ? Bu durum böyle mi devam edecek 🤔🤔