Eymeninannesiiiii Bebeğim bir kaç haftadır yumrularınınemiyor sürekli ağzında hapsam vazgeçirmedim neden acaba bileniniz var m
erdemmelif Eymeninannesiiiii Biz de 3aylgz bir iştahli emiyor ki ellerini cok gûlüyorum ama hic engel olmadm dönemsel bir durum mersk etmeyin
Ays-nn Eymeninannesiiiii benim oğlum artık kolunu sokucak o derece 🤦♀️ 2 aylıkken başlıyorlar 4.5 aylık sokma miktarı gittikçe çoğalıyor dert etmeyin😀
Canansena Eymeninannesiiiii bizim ki öyle bir emiyor ki şapur şupur ses geliyor azından bazen ağzını açıp bakıyorum bişeymi yiyo die hatta bazen abartıp parmağını boğazına kadar soktuğu oluyor sonra öğürmeye başlıyor 😅😅
Eymeninannesiiiii [bilinmeyen] 2 ay 17 günlük bebeğim parmak mi emmek istiyor acaba dedim düzeldi mi peki
Eymeninannesiiiii erdemmelif çok teşekkür ederim ya çok rahatladım doymuyor mu sütüm yetmedi mi kafayı yicektim
KubraurganAlper Bnm kızım da 3ay 23 günlük resmen emmiyor sömüruyor arada bnde merak edip öpüyorum acep bilmeden elini bala mı batrdk diye ama tatlii gelmiyoor 😁 😁🙈🙈 babamz bu durum karşısında gitti 3 tane diş kaşıyıcı aldı acaba diş mi çkaryor diye o derece 😂😂 kızım onları görünce heycanlanyor bildiginiz damaklaryla bastra bastra emiyor
KubraurganAlper [bilinmeyen] doymadoginı zannettim dediydi bnde ilk öyle zannetmistim endişelendim ama sonra bu çok normal bir durum oldugunu öğrendim 😇