elizz_momm Ben en garip enginar aşerdim ve asla bulamadık her yere baktık yoktu mevsimide değildi çok internetten de söylemedim o an hemen bulmak istemiştim. Birde ciğer şiş çok canım çekmişti sakatat yasak diye yiyememiştim😂
Elfgrn elizz_momm Tarhanalı çiğ köfte Sormayın o nasıl aserme diye bende anlamadım. Artık tarhana çorbası bir yanda çiğ köfte bir yanda beraber yedim
hasibekar elizz_momm en tuhaf toprak aşermiştim böyle kilo kilo yiyesm vardı ama hiç yemedim eşim izin vermiyor du zararlı dır diye öyle kaldı içimde ukde dır🤣
Gokturkmom elizz_momm Garip değil ama midye 🤣hamileliğin başından sonuna hep yemek istedim 😂Kendimi pilava karabiber ve limon sıkarak kandırdım
elizz_momm Aklimideliricem ben sigarayı bıraktım hamilelikte sigarada çok canım çekiyordu ilk aylarda😂
Elfgrn elizz_momm 🤣🤣 ay bende bilmiyorum bir gün bir anda tarhana çiğköfte ağzımda gezdi ama nasıl ah ah en son gittim yedim de rahatladım. Çok tuhaftı 🫠 Ağustos ayında ayva eşim Tekirdağa gitmişti motorla akşam 10 da 🤣🤣
elizz_momm hasibekar değeelerinizi kontrol ettirin demir eksikliği yapar toprak isteğini tabi hamilelikte yapmıştır ama🙂
Birsaripapatyaannesi Gokturkmom Aaaayyy bu beeennn😀 hala aklımdaaaa emzirme döneminde bitsin ilk işiiimm midyeee yemek 😃
hasibekar elizz_momm teşekkür ederim bildim bileli demir eksikliği ve kansızlık var ilaç alıyordum hamilelik te insanın canı çekiyor du daha önce gelmedi başıma o yüzden aşerdim 😅