Miray1616 Anneler bebeğimin kakası bikac gündür mukuslu bazen sarı bazende yeşile dönük oluyor bu kötü anlama mı geliyor neden mukuslu oluyor acaba 😞
Ays-nn Miray1616 üşütmüş olabilir minnoş. Kakasını takip edin ilerleyen günlerde mukus devam ederse ve kan görürseniz bezde doktora danışın . Alerji belirtiside olabilir . Ama benim oğlumunda bir kaç defa olmuştu mukuslu kakası umarım geçer hemen🙏
Gizemre Miray1616 bende dün gittim doktora mukuslu sarı kaka normal miş anne sütü alan bebeklerde hatta çok sulu gibi de olabiliyormuş ishal gibi yalnızca sulu köpüklü yeşil olmıycakmış ve kan görürseniz doktora gidin
Burcuslr Miray1616 benimki de öyleydi hatta bi ara çok artmıştı.. Çocuk gastrıenteroloji profesörüne götürdüm kaka testi yapıldı ve alerjisi olduğu anlaşıldı
Miray1616 Ays-nn Ays-nn inşallah geçer endişelendiriyor beni peynir fln yemiyorum 2 gündür ama yine mukus devam ediyor teşekkür ederim cevabınız için 💓
Aliemirinannesi Mukuslu dediğiniz nedir balgam gibi mi acaba benim bebeğimin de hep o şekilde kakası ne için olabilir 😔
Miray1616 Aliemirinannesi evet böyle sümüğümsü gibi bende çok merak ediyorum sebebini int süt alerjisi yazıyo ama umarım öyle degildir
seydaanur Aliemirinannesi ben bugün aynı şikayetlerden doktora gittim besin alerjisinden şüphelendiler test yaptırdık sonuç bekliyoruz😔
AysenurDefne Mukusku kaka bağırsak enfeksiyonu olabilir 😥 benim bebeğimde 2 gündür kakasında hafif kan var inek sütü alerjisi olabilir dedi ve bebeğim sadece anne sütü alıyor 2 gündür süt, yoğurt ve peyniri vb. şeyleri kestim bugün ilk güne göre azaldı benek benek olan kan lekesi 🙏 bu durumu yaşayan var mı acaba? Benim beslenmeme dikkat edersem geçer mi?
Miray1616 AysenurDefne cildinde fln bişey var mı acaba benim kızımın alnında minik sivilceler cıktıda acaba oda mı alerji belirtisi 🤔
AysenurDefne Miray1616 evet maalesef bebeğimin çene ve boyun bölgesinde isilik denen küçük noktacıklar var 😥
cokcocuklu Gizemre mukus ne demek ya googleden bile baktim sümüksü kaka demek mi ? Benim kizim 2 aylik sari kakasi ve pütürlü onami deniyor acaba 🤔
arzuhan Gizemre merahaba benim bebegimde 1.bucuk aylik kakasi turuncu oluyo sizin dediginiz gibi arti gecen gece hafiften kakasi yesil gibiydi bide kakasini yaparken ve gazini cikarirken ikiniyo pazartesi kontrolumuz var bunlar normal mi acaba .. 🤔🤔
Gizemre arzuhan evet normalmiş bizdede oluyor onlar korkulacak bişey yok anne sütü alan bebeklerde hep oluyormuş benimki ishal gibi ama yinede ıkınarak yapıyo 😂
Miray1616 seydaanur sonucu benimle paylaşırmısınız acaba ben 4 gün sonra gidicem kontrole ama kafama çok takıldı merak ediyorum 🙏🏻
Gizemre cokcocuklu yok öyle değil bezi açınca böyle sünen 🙈 yapışkan gibi olan şeye deniliyor jöle gibi oluyo Kakanın içinde 😂