seymalya9 Merhaba güzel anneler bebeğim yaşına kadar her yemeği yerken yaşından sonra sulu yemekleri ve çorbaları içmemeye başladı bebeğinizin reddedemediği güzel yemek önerileriniz var mı
metemom_ seymalya9 henüz başındayız ama bende yoğurdu pek sevdiremedim hâlâ bunu deniyorum şuan reddetmedigi tek şey kefir
Cicektebenimcicekligunlerde seymalya9 Yumurta beyazı Yoğurt Tarhana çorbası Bu besinler olmasa yanmıştım. Taze fasulye ıspanak mantar yemez. Onların çorbasını yapıyorum öyle yiyor
HELELEKADIN seymalya9 pastörize yoğurt balkabağı yemeği ve brokoli yemeği favorisi onun dışında diğerlerini zorlama olarak yediriyorum birnbir şebeklikle bir iki kaşık anca ama özellikle balkabağı yemeğini tek nefeste bütün tabağı bitiriyor 😂
seymalya9 metemom_ biz başta yoğurdu çok güzel yiyorduk 1 yaşından sonra ağzına asla yoğurt almıyor bende yedirmeye çalışıyorum ama olmuyor sade yemiyorsa yemeklerin içine koyabilirsiniz bebeğim yayla çorbasını çok seviyordu
metemom_ seymalya9 öyle yapıyorum bir şekilde vermeye çalışıyorum Allah’tan kefir seviyor da dengeliyo
seymalya9 Cicektebenimcicekligunlerde bebeğiniz kaç aylık benim bebeğim çorbayı reddediyor nasıl vereceğimi şaşırdım
1pekmom_ seymalya9 pipet kullanıyorsa pipetle içirmeyi deneyin, bi süre öylr yapmıştım ben hoşuna gidiyordu
kirazmevsimi_ seymalya9 Yumurta Tarhana Peynir Zeytin Yogurt Yoğurtla yapılan tüm çorbalar. Klasik menümüz bu. Yeni yeni eline makarna alıp sevmeye başladı. 13.5 aylık bu arada.
Duyulurum seymalya9 bir yiyor ertesi gün tadına bile bakmıyor çoğu yemeğin ama sulu köfteyi çoğu zaman yiyor. Patatesi çok seviyor, önce patatesleri yiyor sonra köfteyi