Oylesinebirii Kızlar bu saatte bu konuyla gelmek istemezdim ama cok afedersiniz , 2 defadır lavaboya giderken dışkı yaptıktan sonra kan akıyor.peceteye de geliyor. Nete bakinca kolon kanseri filan diyor ödüm koptu..basina gelen var mi daha önce 🥹
zeyinci İdrar yolu enfeksiyonu olunca da öyle oluyor ben olmadım ama kayınvalidem olmuştu daha önce ordan biliyorum içinizi ferah tutun her internette okuduğunuza bakmayın öyle Allah şifa versin 🙏
Elifdemir1907 Oylesinebirii daha önce bagsur yada makat çatlağı olmuş olabilirmisiniz o da kanama yapıyor kabız olmuşsanız zorlanmadan dolayı da kan olabilir ama bağırsak kaynaklı vs olabilir mi bilmiyorum bir doktora gözükmek gerek test yaparlar veya makata bakarlar bir sorun varmı diye
Oylesinebirii Elifdemir1907 hic bilmiyorum ama hamilelikte kabızliktan çok çekmiştim.aci yedim ondan mi oldu bilmiyorum
zeyinci Çok pardon ben yanlış okumuşum idrar yapınca oluyor sandım ama dışkı yapınca da kabızlıktan falan oluyor birde acı yediyseniz o da yapıyor bana da çok oluyordu geçti
misk-iamber3 Oylesinebirii eğer kabız olduysanız zorlamadan dolayı makat çatlağı olmuş olabilir. Veya hemoraidiniz varsa o kanama yapıyor olabilir illa dışarda olması gerekmiyor iç hemoraid de kanama yapar ve siz içerde olduğunu anlamazsiniz bile. Korkacak bir şey yoktur merak etmeyin geçmiş olsun 💐
Oylesinebirii misk-iamber3 acı yedim ve zorlandim biraz doğru. Hemoroid varmi yokmu hic bilmiyorum. Yani basima daha önce boyle birsey gelmedi. İnşallah yaa nete bakinca hic iç açıcı seyler okumadim gece gece moralim bozuldu. Cok teşekkür ederim 🎀
Meri-Mel Oylesinebirii Çok geçmiş olsun basur, hemoroid belirtileri canım korkma kanser ile ilgili değil ama tabi bir baktır kendine 🥺