birerkekbirkizannesii gözlerim dolu dolu okudum. Başınız sağolsun cennete emanet ettiginiz minik meleginiz için 🥹 çok üzgünüm.. Bu mübarek ayda Allah sizin de yüzünüzü hep güldürsün ♥️ diğer yazdıklariniz o kadar kiymetli ki benim için. Öyle bir dönemdeyim ki hiç halim hatrım nasıl hissettigim veya emzirmek için nasil savas verdigim sorulmadan sadece bebek için endişelenenlerle dolu etrafım. Her biberon çıkardığımda sanki bebeğe tövbe estafirullah silah doğrulturmuşum gibi bakan aile büyükleri… artık baska odaya gidip besler oldum öyle bir psikolojik baskı. En azından sakin kafaya birtek bebegim ile ben olarak düşünüp rahatliyorum. Bir de bebek anne bağı olmaz diyenler de var en cok o korkutuyordu bu dönemde beni. Ben bebegim sadece bende ve babasinda sakinlessin, ben yokken beni arasın istiyordum. Suan 3.5 aylık ama kimin kucaginda olsa duruyor bu durum belki bencilce ama beni cok uzuyor. Emzirememenin verdigi eksikligi hissettiriyor hep. Baskasi da biberon tutsa sonuc olarak beslendigi için sanki anneye ihtiyac yokmus gibi sacma bir dusunce iste. Yeterli tentene temasi yapamadigimi dusunuyorum. Emzirmesem bile suan gec mi kaldim, hala yapsam etkisi olur mi bilmiyorum. Yine de firsat buldukca emmese de tentene temas ile onunla oynayip sariliyorum. Dediginiz gibi annelik sadece emzirmek degil. Yeni yeni bende kabullendim. Gecenin bir yarisi apar topar ilik sular, mama orani ayarlama, termosta her gittigim yerde sıcak/ılık su taşıma işleri daha cok yordu beni. Bazen diyorum keske emse de şak diye cıkarıp doyursam. Bazen de biberon işime geliyor Allah biliyorya. Asla mama karsiti olmadim anne olmadan öncesinde bile. Sadece emzirme hissini cok istedim. İlerki aylarda degisik pozisyonlarda oturarak, yatarak, gulerek oynayarak emmesini hayal ederdim. 1.5 ay emdi kolostrum sütü aldı cok sukur ama onda da surekli uyudugu için bir sey anlayamadim 🤭🤭🤭 yorumunuz için çoook teşekkür ederim beni çok iyi hissettirdi ♥️