Cihocan 19 günlük oğlum gözü çapaklanıyor dünden berü çapaktan kapanıyor gözü neden olur bilginiz varmı ve çözümü nedir?annem memenin ucu değmiştir ondan olur dio ve sütü sür geçer dio
Sarisin Cihocan 25 günlükken oğlumda da olmuştu süt sürmeyin doktora götürün damla yazıyor, geçiriyor.
Mbrcm Cihocan bizde iki gözünde de vardı masajla biri geçti digrri baya sürdü şimdi oda şükür geçti. Ilık su ile mendilini ıslatıp sildim ve sürekli masaj yaptım doktor tek çaresi masaj demisti
Zeynosmom Cihocan anne sütünde de bakteri var sakın göze sürmeyin. Doktor bize damla vermişti üç günde geçmişti. Geçmişler olsun. Yavrular hiç hasta olmasın 🤲🏼
tossikannesi Gözyaşı tıkanıklığı vardır. 6 ay ile 1 yaş arası geçer. Göz dibine bol bol masaj yap. Sakın süt sürme mikropları daha çok besler. Oğlum 5 aylık çok çok az kaldı bol bol masaj yap.
betulergl Içme suyunu kaynat sonra ılık bi şekilde pamukla gözünü temizle ben hep öyle yapıyorum 2 günde geçiyor
Ensarmom Bizmde dünden beri akmaya basladı açamıyor yavrum gözünü şişti bide ılık suyla siliyrm iyi geliyo yarn dr götürcm