momofmychildren Kızlar bebeğim bi türlü meyve sevmedi yani karışım da yaptım muhallebi de direk de verdim yok sevmiyor sebzelerde sorun yaşamadık çorba vs güzel tüketiyor ama ben bu çocuğa böyle ne vercem nasıl vercem Bebeği meyve sevmeyen var mı düzeldi mi?
minnakveannesi momofmychildren sebze sevmeyeni çok duydumda(benim kızımda dâhil) meyve sevmeyeni duymamıştım, ama daha erken zamanla sever diye düşünüyorum yaz geliyo şimdi yaz meyvelerine hayır diyemez bence 😃
ase95 momofmychildren benim oğlumda böyle, özellikle muzdan nefret ediyor tatlı olan hiçbir şeyi sevmiyor. Kabak, kereviz gibi şeyleri bayılarak yiyor. Kime çekti bu çocuk🫢
gizematadeniz momofmychildren 6.5 aylık benimki de öyle. Ozellikle ezilmiş muzu sevmiyor. Tum muzu bir tık daha iyi yalıyor 😂 ama sebze hatta et seviyor. Kabiz diye kayısılı tahıllı mama yapiyorum. Onu bir tık yemeye basladi ama cok yemiyor 1 2 kaşık
eceonon momofmychildren ne güzel işte meyvelerin çoğu full şeker zaten. Oradan alacağı vitaminleri rahatça sebzelerden alır. Verin tabi ki çeşitlilik iyi ama muhtemelen tatlıya düşkün olmayan yapısı var ve şanslı. Ben de sevmezmişim bebekken ve evlenene kadar hep tatlı meyve asla aramadığım şeyler oldu. Kocam alıştırdı şimdi…
gizematadeniz lunalunuay kiyma. Cift çekilmiş kuzu kiyma alip buharda haslayip ezdigim sebzelerin içine katiyorum. Uzerine de zeytinyagi. Su ara favorimiz brokoli havuç kabak buharda hasliyorum. İçine avokado koyuyorum. Az suda kıymayı kavurup onu da icine koyuyorum. Uzerine zeytinyağı. Eger alerjisi yoksa yanina yogurt da verin. Bizim alerjimiz var
lunalunuay gizematadeniz teşekkür ederim kuzu kıyma olmasının bir sebebi var mı danadan daha mı faydalı
durulandiniz momofmychildren Sevmesin 🥹 yediğimiz meyveler eskisi kadar sağlıklı değil hatta bolca şekerli