afrAybars Kızlar internette bakınırken dek geldim 2-3 kere yaptım çok sevdik ama çok hafif geliyor acaba bu çorbaya bulyon koysam tadını bozar mı? Deneyip yapan var mı acaba
Elifdemir1907 afrAybars bulyon tabiki daha aromatik bir tad verir ama daha sağlıklı olması açısından suyunu tavuk kemiği suyuyla yapabilirsiniz 😊🙏 isterseniz bir defa bulyonla da deneyebilirsiniz ama bulyon pekte sağlıklı değil 😊
afrAybars Elifdemir1907 çok haklısın ama kafama göre deneyemem yarın canım çünkü misafirim var oruçlu olunca tadına da bakamam en iyisi yarın normal yapayım başka bir gün bulyonlu deneyim ☺️
Elifdemir1907 afrAybars olabilir tabii ben bazen yayla çorbasının içine koyuyorum kızıma vermicegim zaman her zaman değilde bazen koyuyorum daha baskın tadı oluyor öyle 😊 yogurtu çorbalara yakışıyor yani terbiyeli olanlara 😊 sizde misafiriniz olmadığı bir gün denersiniz inşallah güzel olur
afrAybars Elifdemir1907 aa yayla çorbasına hiç duymamıştım. Ona oluyosa buna da olur ama dediğin gibi riske hiç atmayım başka zaman deneyim canım çok teşekkür ederim 🥰
forumgurmesi BuzluKahve hayır hayır Osmanlı mutfağından. Klasik süzme mercimek çorbasının limon ve yoğurtla yapılan terbiyeli hali :)
afrAybars BuzluKahve Bayadır var canım bende deprem zamanı hep aynı şeylerden sıkıldığım için araştırırken bulmuş yapmıştım o zamandan beri ara ara yaparım çok güzel oluyor
forumgurmesi Benimde en sevdiğim çorbalardan biri. Misafir olduğunda genelde bunu yaparım her menüye de yakışıyor.
afrAybars forumgurmesi bende çok önce den geldim ama bu sene yapmayı fazlalaştırdım misafirlere yapmayı düşünüyorum ☺️