[silindi] Bhdemir ben 5.5 aylikken yavas yavas baslamistim daha oncesi omurga sagligi için zararli simdi desteksiz oturmaya basladi acele etmenize gerek yok
Nekwam Bhdemir istediği onun kemik gelişiminin yeterli olduuu anlamina gelir. Lütfen bebisinizin gelisimini gözardı etmeyin 🤗 Benim 2. Oglum 2.5 ayda oturmaya başladı. Kisa süreli oturtmalara baslayabilirsin sende
Sefr Bhdemir daha çok erken. Halk dilinde pöçü batar derler hatta duymuşsunuzdur. 6 aylık olunca oturtulabilinir. Örneğin Yürütecide 6 aylık olduğnda öneriyorlar o zaman oturabldiği için
Pink50 Bebeginizin oturmak istemesi kendini hazir hissettigini gösterir. Doktorum eger sinyalleri veriyorsa geri yatirmaya calisma destekli bi sekilde kucağında oturt kisa sureli demişti. Bende büyüklerimiz eyesi batar diyor demistim. 15 senelik doktorum bir kere bile böyle biseyin gercekligini duymadim okumadım onlar hikaye dedi. Bebegin sinyali verdikce sen geri yatirirsan tembellige alistirirsin dedi. Sana artik hazirim diyo destek bekliyor dedi. Ve 3 aylikken kucagimda kisa sureli oturmaya basladi
espalp Bhdemir 3 buçuk ayından beri bebeğimi oturtuyorum. Yatırınca katıla katıla ağlıyordu oturmak istiyordu. Doktoruna sorduk kendisi istiyorsa ve oturunca ağlamıyorsa sorun yok hazır demek ki oturmaya dedi. O günden beri oturuyor. Neredeyse 5 aylık şu an 🙏🏻 Şimdi dimdik havada durmak istiyor deli😂
Munisee espalp benim kizimda yatrnca katilarak aglar 4 aylik 1 aydr boyle oturma pozisyonnda nutlu olur bundan dolayimiymis oturtmyi denedm destekli one dogru egiliyr korktm belins bisry olur diye
EmineKzr espalp masallah benim oğlumda aynı böyleydi oturtmak istemiyodum ama o hep oturmak istiyodu 4 ayında tamamen desteksiz oturuyordu ve 5 aylıkken sürünmeye başladı şuan 7 buçuk aylık koltuktan tutunup yürüyor:))
Minik_Hanim Bhdemir benim bebeğimde erken oturmak istedi 3.5 ayında kucağımda yarim oturtuyodum.. annelik biraz da içgüdülerle hareket etmek bence..
Serracik Bhdemir cnm benim bebekte 3 buçuk aylık oturmak istiyor ama bu aylarda bebeklerin hemen hemen tümü oturmaga meyilli etrafı keşfettikleri için asla uzanmiyolar o bilmezki oturmanın onun için erken olacağını bence 1 ay daha bekle yazık çok küçük