rabiabdullah Arkadaşlar merhaba oplum 24 aylık çok fazla ekrana maruz kaldı 1.5 aydır ekranı kestik üç Kelimesi var bay bay yapmaya başladı çak yapıyor ismine çoğu zaman bakıyor ama bakmadığı da oluyor bay bayı ters yapıyor otizmden şüphelendim sormak istedim
benoyleuygungordum___ rabiabdullah yani otizim denir mi yorum yapmayacağım ama gelişimi geriden geliyor bunu sizde biliyorsunuz terstten alttan üstten bay bay yapması çok normal bir şeyi bı anda doğrusunu yapamaz zaten zamanla kavrayacak bay bay yapmayı
oglumubeklerken rabiabdullah çok fazla ekrana maruz kaldığını söylediğiniz için uyaran eksikliği olabilir gibi geldi bana direkt otizm olmasa bile.
3kedili2bebekli rabiabdullah ters bay bay normal ama 10-12 aylık bir bebekte normal çok fazla ekran maruziyeti oldugunu ve gelişimi geriden geldiğini biliyorsunuz zaten bir uzmandan yardım alıyorsanız bunu ona danışın derim yüksek ihtimal gelisim geriliği olduğu için yapıyordur inşallah ekransiz hayatınızın meyvelerini yakın zamanda toplamaya başlarsınız