Kitsu Bir arkadaşımız var ailecek görüştüğümüz benden bir ay önce doğum yaptı. İlk görmeye o geldi ve bize cici bir kız montu almış. (400 tl internetten buldum :) ) Konuşurken bana hediye çok elbise geldi dedi Şimdi biz görmeye gidicez sizce ne alabilirim? Böyle şeylerden hiç anlamam eşime bile doğum gününde neye ihtiyacin var diye sorarım tam bir odun sayılırım
Kisirvetursu Kitsu e bebek alışveriş ceki olabilir 600 tl filan veya zarfa koyup yatağının yanına bırakın kadının yanında
minikkurttt Kitsu lcw veyA e bebekten hediye kartı alın 500 600 yükleyip verin inanın daha makbule geçer
metemom_ Kitsu kıyafet hediyesini pek sevmiyorum ama geçenlerde görümcem ilk adım ayakkabısı almıştı baya mutlu oldum o tip şeyler de alabilirsin
Kitsu forumgurmesi 3 buçuk aylık. Aslında aklıma ilk o geldi oyun halısı ya da kitap seti falan ama evde neyi var bilemedim. Ben hepsini bir heves kendime almıştım onda da var mı bilemedim
Tatlican Kitsu yok olurmu hiç bilmeyebilırsin normal yanı. Çocuk ayakkabısında marka Burdada ilk adım için post acınca herkes onu yazıyor intten bakabilırsın ilk adım ayakkabısı sade birşey süslü değil ama rahat Kızm 7 yasında hala Vicco alıyoruz Şimdi fiyatına baktım 820 E bebekte olmayabilir ayakkabıcıdan alıyorum
Kitsu Tatlican hediye konusunda hep işlevselliğini onemserim hem tatlı hem kullanışlı. çok teşekkür ederim
Tatlican Kitsu Hahahah emin ol ev sahibi daha memnun kalıyor 🤭Ben birikenlerle 20 gr bilezik yapmıştım Gerci ben hediyelerede memnun kalmıştım hiç birini ziyan etmedim hepsini giydirdim
Domino Kitsu bende sevinirim gider ihtiyacı neyse onu alırım en azından kıyafet vs gelmiştir oyuncak da çok gelmiştir
Kitsu Tatlican bana gelen bir hediye var ki ayrı bir post konusu. Evimden çıkmayan yediğimiz içtiğimiz ayrı olmayan çok yakın arkadaşımiz bebek görmeye gelirken ekmek getirdi 😁 annesi yapımıs
Ballilokmam11 Kitsu kızıma hediye gelen kıyafetleri ya değiştirdim, degistiremedigim de öylece kaldı en güzeli hediye çeki e bebekten kıyafet zaten vardır, oyuncak zevkine uymayabilir, ayakkabı numarası tutnayabilir eksiğini alır daha iyi bence
Kitsu Ballilokmam11 Nrcnkrmn papatya_18 Çok teşekkür ederim ya bu kadar insan yazdığına göre ayıp olmaz emin oldum 🙂🥰