Sksjsjjsks Kızlar 2 gündür otururken yürürken falan aniden bacaklarım da sanki kaynar su dökulürmüşcisine yanma oluyor var mı başına gelen ?
-Ozge- Sksjsjjsks Ya yakın zamanda bir dönem bendede oldu ama sonra geçti bende çok endişeleniyordum doktora gitmeye karar vermiştim ama geçti çok rahatsız edici bir durumdu
nslhnak Sksjsjjsks sanırım buna huzursuz bacak sendromu deniliyor. Yanılıyorda olabilirim. Bir ara bendede vardı aşırı rahatsız ediyor
ckader Sksjsjjsks ablamda olmuştu ms teşhisi koyuldu istersen bir doktora görün ciddi birşey olabilir inşallah temiz çıkar sonuçların
Sksjsjjsks -Ozge- ayyy evet ya oturuyorum ya aniden kaynar sular akıyor sanki ayakta yolda gezerken de aniden oluyor öyle ağrı falan da yok rahatsız edici bacağım da kızımı sallıyorum ayağımda akşama kadar ayaktayım acaba bu yüzden mı diye düşündüm
Sksjsjjsks nslhnak o geceleri artmaz mı normalde ben öyle biliyorum gece yatağa girince azarmış kıpıldatma hissiyatı falan olusur yanma ama yatakta yada dinlenme anında olur be. Ayakteyken de oluyor ya sizde de mi yanma vardı
balkizlar Bi ara bende de oluyordu kimseye de söyleyemedim sanki uyduruyor gibi 🤣 ama geçti kendi kendine şu an olmuyor hiç