Dlk90 Kızlar oğlum 6 aylık son zamanlarda sürekli kabız oluyor Ne yapabilirim karnı ağrıyor gece uykusundan uyanıyor zeytinyağı falan verdim başka ne yapilabilir
Mervemim Dlk90 ben kayısıyı haşlıyorum blemdrdan gecirip püre şeklinde veriyorum yinede kabız ama biraz işe yaradı 6 bucuk aylık benimkide
Birgullll3 Dlk90 Benim oğlumda 6 aylık Çek Gıda mama veriyoruz kabız oldu çıkmasın diye neler yaptım neler zeytinyağa kayısı haşladım püre halinde verdim olmadı banyo yaptırıyorum olmuyor masaj yapıyoruz olmuyor anlamadım
_tospikannesi Dlk90 ya aynı durumdayız ek gıdaya başladık 6. Ay bu 2. Kabız oluşu dünden bari çok huysuz ve yapamıyordu kakasını acile gittik lavman yaptılar biraz rahatladı o da ne kadar sağlıklı bilmiyorum 🙁🙁
Birgullll3 Mervemim bende yaptım fayda etmedi ya 2 gün oldu yapamıyor doğru düZgün doktora mı götürsek acaba napsak
Birgullll3 Mervemim valla 😨😨😨 ah ya ne zor valla bizde herşey yapıyoruz ama bugün yaptı baya katı yapıyor ama zorlanıyor doktora gidicem
Mervemim Birgullll3 bana doktor dediki ek gıda sürecinde olur baktın kabız oldu 2 gün ara ver verme dedi sonra bidaha dene dedi bilginiz olsun