sonsuzmavi Kızlar, geceden kuru fasulyeyi ıslattım ama haslama yapmadaan düdüklüde yapıyorum şu an(etli) bu şekilde piser mi acaba? Kaç dk sonra pişmiş olur ki🤔
aysebb sonsuzmavi Benim düdüklümde 25 dkya pişiyor altını kapatıyorum bekletiyorum açmadan. Düdüklüye göre değişebilir
Dmt-01 sonsuzmavi fasulyenin cinsine göre değişir bence.Bida rakımda etkiliyo sanırım.Biz adanadayken pişmeyen baklagil hiç görmemiştim.erzuruma geldiğimizden beri pişmiyolar resmen.Kayınvalidem bile pişmiyo diyip duruyodu geçenlerde deneme yaptı akşamdan ısladığı fasulyeyi düdüklüde bir saat pişirmişti
selambengeldim sonsuzmavi cinsine göre değişir ama benim düdüklüde 5 dakikada pişiyor ıslatılmış hali. Etle bir attıysanız etin pişme süresi daha uzun olur bence
sonsuzmavi aysebb haslayinca benim de o sürelerde pişiyor ama şimdi haslamadigim icjn bir tereddutte kaldım☺️
selambengeldim sonsuzmavi hayır haşlamıyorım direk düdüklüde yemek olarak pişiriyorum soğan salça ekleyip
BuzluKahve sonsuzmavi Düdüklüye göre değişir. Ben etsiz yapıyorum. Islatınca 5 ıslatmayınca 7 dakikada pişiyor