lucifermorningstar 14 aylık kızıma babası akülü araba almak istiyor ben globber alalım diyorum daha uzun süreli kullanım açısından ve akülü arabayı sürmeye alan lazım oysa ki globber ile her yere gidebiliriz diye düşünüyorum. Kullanan anneler hangisini/neden tercih ettiniz?
defnevedoruk lucifermorningstar çok doğru düşünüyorsunuz bence, kızıma 1 yaşında globber almıştık suan 2 yasına gircek bıraksam babası kaç kere akülü araba alırdı ama onu çıkar taşı sadece park bahçe bul sürdür yani bence zor ben uğraşamam açıkçası o yüzden tercihim globber olurdu ikisi arasında kalsam
-Ozge- lucifermorningstar Akülü araba pişmanlıktır bizde oğlum için çok istiyorduk babannesi 2. Yaş doğum günü hediyesi olarak aldi ama şimdiki aklım olsa istemezdim evde koyacak yer çok sıkıntı birde çok pahalıya alındı oyuzden kapıda bırakma lüksüm yok mecburen evde duruyor ancak bahçeli evi veya oturduğu binada depolama alanı olanlara göre kesinlikle
lucifermorningstar Globberı online değil de görerek deneyerek almak istiyorum aslında hangi mağalazarda satılıyor bilgisi olan var mı?
mutlukoala lucifermorningstar baby mall da gördüm 15 bin civarıydı. Dün hepsiburadan baktım 10000 civarı. Ben her zaman ilk önce mağazadan bakar internnetten alırım. Öyle yapıcam yine
Zera Globber scooter di mi? Bence kesinlinle scooter gelisiimine denge-balance kurmaya cok katkisi var. 1,5 yasindan beri scooter kullaniyor oglum tozunu attiriyor😆
lucifermorningstar Zera Ebeveyn kontrollü bisiklet ☺️ Scooter da alacağım ama daha küçük diye düşünüyorum ay bununda sonu yok ya gerçekten onu al bunu al bitmiyor 😀
forumgurmesi Bizde scoot and ride ve prego torino 6in1 var. Akülü araba bambaşka bir şey bence. Yani bunların muadili olamaz ebeveyn kontrollü bisiklet daha kullanışlı bebek arabası gibi heryere giderken kullanılıyor avm park bahçe normal yol. Ama akülü araba zahmetli :)
lucifermorningstar forumgurmesi Kesinlikle öyle. Akülü arabanın amacı çok başka. Sanırım kendi ihtiyacıma ve amacıma yönelik olanı alacağım yani globber :) akülü arabaya avmye gittikçe bindiririm artık. Site de oturuyor olsaydım düşünebilirdim ama mahalle arasında akülü arabayı çok kullanabileceğimizi sanmıyorum.
Zera lucifermorningstar Aa simdi baktim da scooter ile alakasi yok😆 Turkiye’de yasamiyorum ama sanki globber scooter da var diye kalmis aklimda. Oglum scooterla buyudu resmen, biraz evde alistirma yapti 1,5 yaslarinda sonrasi firtina🥲
mutlukoala lucifermorningstar katlanır mı bilmiyorum ya bi bakayım bi snGlobber Explorer 4in1 Trike Bisiklet - Zeytin Yeşili https://app.hb.biz/6LPBI2hu2aAd buydu
forumgurmesi lucifermorningstar bence de başınıza bela olur. Bizim yaşadığımız yer çok müsait, heryer akülü araba sürmeli diyebilirim. Ama o kadar para veresim gelmiyor. Yıllar önce eşimin yeğenine aldığı akülü araba hala sağlammış. Onu isteyeceğim elticiğimden bir süre de benim kız binsin depoda duracağına.😂