Ee011 2 çocuğum var diğer çocuklara göre çook lekeli olur kıyafetleri nasıl yapıyorlar bende anlamıyorum bazen akrabalar küçükleri verir gram leke olmaz üstünde ne yaptıysam iyi bir leke çıkarıcı bulamadım boya yemek türü daha fazla
Xnewmomx Ee011 kosla oxi actionın bir jeli var ucunda da başlığı var döktükten sonra fırçalamak için gibi düşünün hem bunu alıp yapın yıkamadan önce yada döküp elinizle çitileyin sonrada oxi actionın tozunu katarak yıkayın
zeynep661_ Ee011 e Bebekte toz olanı var çok güzel kesinlikle deneyin derim hatta 1 ay önce indirim yapmistilar stok yaptım bende
hilalintepe Trendyolda glint leke çıkarıcı bebekler için olan harika bir ürün normal tüm yüzeyler için olan da var kesinlikle tavsiye ederim
Esilay2434 zeynep661_ ben de onu kullanıyorum geceden sıcak suyla erıtıp camasırları basıyorum sabah makınaya atıyorum onden bı durulama yaptırıyorum sonra az bı detrrjanla yıkama yaptırıyırum.
hakinhakin The elite home kullanmıştım sıcak suda lekeli kıyafetleri bir gece beklettim ertesi gün yıkadım.yikarkende bir ölçek atıyorum makineye lekeler cikiyor
zeynep661_ Esilay2434 yok ben geceden koymuyom da atmadan 1 saat önce sıcak suda bekletip yıkıyorum hiçte leke kalmiyo