Senaaaatazeannee 24 aylık bebeğim 10 gün sonra 2 yaşına girecek önceden hiç utanmazdı son 2 haftadır bir ortama götürüyoruz herkesten utanıyor ellerini gözüne kapatıyor kimseyle de oynamıyor çocuğu böyle yapan var mı doğal bir şey mi bu ya
selambengeldim Senaaaatazeannee 3 yaş oğlum aynı. Biri ona bakınca bile ‘anne bana bakıyor bakmasın’ diyor. Bence yapısal bi durum. Zamanla değişirler diye düşünüyorum.
yavruaslanlar Senaaaatazeannee hahah 26 aylık oğlum da öyle hatta gözlerini kapatıyor baktı ses yok yandan bakıyor karşısındaki bakıyorsa yine kapatıyor😂😂😂
Senaaaatazeannee selambengeldim inşallah ya acaba bir sıkıntı mı var dedim kendi kendime içim rahatladı evde tanıdıklarının yanında çok normal oyunlar oynuyor bıcır bıcır ama bir parka götür hiç görmediği biri olsun bir ortama girsin ona baksınlar el hep gözünde ve kızıyor birde yandan bana bakıyor mu diye bakıyor
yavruaslanlar Senaaaatazeannee sal cnm ya zamanla alışırlar 2. Çocuğum kızımda öyleydi sımdı mansallahı var bıdıııı bıdıııı
yavruaslanlar Senaaaatazeannee büyürler inşallah Rabbim önce sağlık sonra huzur kolaylık nasip etsin takma lütfen bu tarz şeylere kimler nelerle imtihan oluyor 🌸🌸