pnarglg Merhaba kızlar 2Aylık bebeğim var sütüm 20ml anca çıkıyo sütüm artar mı acaba neler yapabilirim rezene beslak damla kullanıyorum
kalbiminbebegi pnarglg bol su ayran hoşaf ve 2-3 saatte bir sağım( eğer sayımla variyosanız benım gibi) bende şuan sizin durumunuzdayım bebeğim bir ay 8 günlük
Alyehus pnarglg psikoloji çok önemli. Sütüm yettiği yere kadar diyin kafanızı rahatlatın önce iş orada bitiyor. Benim kızımda 1 haftadır emmiyor beni sağımla veriyorum azalma olmadı. Bol su, dinlenme, tahin, takviyelerle artar inşallah 🌸
1oglanannesi__ pnarglg bebeğinizi emzirince sütünüz kaynıyor mu çoğu zaman sağım yanıltıyor bebek emdikçe süt geliyor çünkü sağimla bir olmuyor maalesef
aybkm pnarglg benimde hep sağım az çıkardı sürekli emzirdim 5 dk 30 dk bir az az ama sık sık. Biliyorum var emiyor ama sağımda hiç artmadı benim
kalbiminbebegi pnarglg ikisinden toplam 80 çıkıyordu sonra 20 30 40 çıkmaya başladı baya azaldı . İki gündür su içmeyi artırdım ayran falan içtim badem yedim bugün 60 cc çıktı ikisinden 🥲 bir kere sağdım , sık sağamıyorum malesef bebekle ilgilendiğim için bir türlü fırsat olmuyor 😢
pnarglg 1oglanannesi__ biraz emiyo bırakıyor yutkunmasını önceden duyardım şimdi azaldı sağmayı bırakıp emziriyordum bi ara ondan sağıma başladım tekrar yine emziriyom emdiği kadar ama aktif emmiyor ne kadar çıkacak diye deneme yaptım bir kaç 20yi geçmedi