anatomi haticea1tn kabakla başladm havuçla devam edicem 2.tadımındayız yeniyiz bizde yani doktor sebzeyle başlamamı söyledi 3gündür kabak denedik
1prensesannesi__ haticea1tn patates, kabak,havuç ile başladım 3 gün kuralı ile yogurdu en son verdim emzirirken yediğim süt ürünlerinden dolayı kızımda tepki göstermişti takip ettim en son yoğurt verdim yoğurt yedikten sonra da bisey olmadı çok şükür alerji
devasl haticea1tn sebze blkabagı kerevız tatlı patates havuc mevsım sebzeleri bakla patlıcan ıspanak harıc hayatımda yemedıgım kadar sebze yedırdım bebegıme 8 aylık kızım suan 😀
EgeM24_ haticea1tn 5.5 aylıkken tarhana ile başlattım biz yemek yerken yalanıyordu çünkü,6 ayda Dr kontrolumuzde de Dr patates kabak havuç gibi sebzeler ile sonrasında meyveleri önermişti…
erenlerr Süt ürünleri ve yumurta alerjisi şüphemiz var avokado ile başladık ve sevdi.Olgunlaşmış avokado olmalı yalnız yoksa sevmez yüksek ihtimalle
rachelgreen_ erenlerr üstte biri avokado ile başlanırsa ek gıda reddi olacağını söylemiş. Siz bunu yaşadınız mı?
momas haticea1tn doktor yoğurtla başlattı alerjisi varsa hemen görelim diye ki varmış. Sonra patates havuç kabak muz avokado elma armut bal kabağı brokoli diye gittim
edaidilakin Benim bebeğimin totosunda çatlak vardı o sebeple alerjik besinleri sonraya bırakarak önce havuç sonra kabak, patates,bal kabağı denedim. Daha sonra yoğurt denemeye başladım
pasaveannesi haticea1tn oncelikle 3 gun kuralina uy ne verirsen 3 gun ver sonra deyistir sonrasinda yogurtla basla sonra yogurtun icine cicibebe kat sonra muhallebi ile bir sey ver baksan tarif cok
1prensesannesi__ ballioglaninanasi yani şöyle ben emzirirken yüzünde sivilce gibi bisyeler çıkıyordu yediklerime dikkat ettim takip ettim süt ve süt ürünlerine yani en son yoğurt vermiştim ben çok şükür de yediğinde bisey olmadı geçmişti kendiliğinden
selinnncelik haticea1tn yoğurtla başlayıp sebzelerle ilerledik en son meyve verdim. Tatlıları geç vereyim ki onu sevip diğerlerimi yememezlik yapmasın diye ama hiçbir alakası yokmuş en son vermeme rağmen yine tatlı yemek istiyo sürekli ve tadım zamanında yediklerini şuan yemiyor çok zorlanıyorum
UrbanMom haticea1tn sebzelerle sonra yoğurtla sonra meyveyle devam etmiştim. İlk yoğurt yediğinde pişik olmuştu biraz ara verip yedirdim bir sorun olmadı hala yer. 8. Ayda biraz daha genişlettim yediklerini artık et filanda yedirmeye başladım 1 yaşında alerjik olanları 3 gün denedim sorun olmayınca herseyi yer hale geldi. Mama içiyordu mamayi da kestim 1 yaşında