bizdejantikizlardik Ben bir tane aldım beğenmedim pas çıkartmıyor sizin kullandığınız bir ürün var mı? Düzgün keseleyecek, tenini tahriş etmeyecek acıtmayacak.
alexab bizdejantikizlardik el örmesi keseler dışarıda satılanlardan çok daha iyi temizliyor pazarda vs bulursanız alın.
NariNariKiminYari bizdejantikizlardik pas çıkartmıyordan kastınız ne anlamadım ama ilk zamanlar doğal bebek süngeri alıyordum ebebekten şimdi kayınvalidemin kırçıllı ipten ördüğü lifi kullanıyorum
alexab bizdejantikizlardik ama bebeğe başka kesede sert gelir. Ben de babyjem in sünger kesesi de var ama sevmedim. Başka tavsiye edebileceğim yok.
bizdejantikizlardik NariNariKiminYari Duştan sonra elimle ufalayınca ölü deriler ufalanıyor ya hani onu diyorum.
NariNariKiminYari bizdejantikizlardik ha şimdi anladım biraz suda kalsın ölü deriler yumuşadıktan sonra lifleyin en iyisi kese aslında ama bebeklere uygun değil 🥲
bizdejantikizlardik NariNariKiminYari Evet dediğiniz gibi yumuşak bir kaç çeşit denedim çıkartmadı ama bulamazsam yapacak bir şey yok artık el yordamıyla devam 😂
balkizlar bizdejantikizlardik kaç aylık çocuğunuz.. bebekten niye öyle deri çıksın ki life bile gerek yok ama ben de sakallı iplerden örülmüş lifle yıkıyorum
Meri-Mel bizdejantikizlardik Pas deyince , bebeğin neresinde pas oluyor dedim ölü deri demek istediniz herhalde ama zaten onların ne ölü derisi olucak dünyanın en temizleri yavrularımız minik bir lif yeterli bence ,azıcık da ellere kuvvet🌸😌🥰
bizdejantikizlardik Meri-Mel Kız ne bileyim bir tek bizimkiler mi pas diyormuş buna kimse anlamadı 😂😂
Meri-Mel bizdejantikizlardik Herhalde gerçekten ilk kez duydum 🤣🙈🌸 Her yerin kültürü seslenişi ayrı belki bizim bilgisizlik bilmiyorum ama yaş 34 çok ilde bulundum hiç duymadım 🙊😁