Nursel_yamacbatin Doğum yapalı 55 gün oldu. 7 gündür adetim adet olduğumdan beri sütüm bana bir garip kokuyor. Hele sudyenime aktığında o sudyen bana çok kötü kokuyo. Adetten dolayı mi sutum bana böyle kokuyor acaba ?
Deletedmom114 Nursel_yamacbatin Canım ılık su ile yıka göğüslerini arada ve göğüs pedi kullan günde 2 defa degistiriyorum hiç koku olmuyor
_tospikannesi Nursel_yamacbatin canım baharatlı birşeyler yediysen sütüne geçer tadını değiştirir diye biliyorum belki yediklerinin kokusudur
Zombianne Nursel_yamacbatin göğüs Kalkan’ı kullanabilirsin yara olmasın hava alsın.. regl sütü etkilemiyor.. sütünden geldiğine emin misin ter yada ten kokusu olabilir mi? Çünkü doğumdan sonra kokum değişmişti 3,4 ay sürdü.. hormonlardan diye düşünmüştüm geçti..
HcrSltn Nursel_yamacbatin regl dönemlerinde sütün tadının değiştiğini okumuştum birçok yerde hormonlardan ötürü. Hatta benim de regl dönemimde bebeğim emmek istemiyo memedeyken huzursuz oluyo bunu birçok anne yaşıyo yine burda ve başka forumlarda yaşayan annelere denk geldim. Ama regl bitince düzeliyo. Belki bununla alakalı bı şeydir.
Nursel_yamacbatin Deletedmom114 göğüs pedi ile göğüslerim çok yara oldu neminden dolayi. Normalde böyle kokmazdı canim .Adet olduktan sonra oldu
Nursel_yamacbatin _tospikannesi ondan mi bilmiyorum canım ama adetim bitti o koku gelmedi artık burnuma.
Mom16 Zombianne Nursel_yamacbatin ben de regli oldum ama sütün kokusu değişmedi. Doğumdan sonra ter kokusu değişti bende de. Kendi kokumdan tiksinmeye başladım artık. Çareyi de karbonatta buldum. Deodorant ya da rol on kullanmıyorum bebeğimi etkilemesin diye.
Nursel_yamacbatin Zombianne belki de hasta olduğundan dolayi hassas lik olabilir kokuya karşı. Bittikten sonra geçti canim
Nursel_yamacbatin HcrSltn benim ki huzursuz olmuyo. Tadı değişmiş olsa emmek istemez ya da az emer 'di. Büyük ihtimal bana o dönemde olduğum için koktu sanırım canm
Nursel_yamacbatin Abninannesi emzirdim canım zaten. Benim bebeğim kendi sutumu biberonla versem bile mememi mutlaka istiyor. Vermezsem felaket derecede ağlıyor. Kötü bir tadı olsa emmez diye düşündüm. Ama geçti şuan kokusu canim
Gamzeli03 Mom16 bende kilo aldığım için öyle kokuyor diye düşündüm demek tüm anneler de oluyor bu durum
Meva_04 Nursel_yamacbatin bence piskolojikmen ola bilir ben doğumdan sonra iki ay kanamam oldu hiç öyle korkmadı hele yazın ortasında sütüm akıyor ter yinede hiç koku olmadı hatta eşimin büyük yeğenleri var bana sarilirlardi yenge yaa çok güzel kokuyorsun meva gibi anne kokusu gibi diyorlardı
HasanCinar Nursel_yamacbatin sütünüz akıp da kıyafetinize bulaşıyorsa biiraz da bekliyosa o yüzden kokabilir malum adet olduğumuz günler hormonlardan kaynaklı ter vs kötü kokuyor o yüzdendir yoksa sütünüz kokmaz
Nursel_yamacbatin HasanCinar dediginiz gibi olabilir aslında canım. Bu aralar süt artırıcı besinler yiyorum bazen akmis oluyor uyandığımda falan. Aynı şey şuan yine oluyor fakat adetim bittikten sonra ki gibi kokmuyor. Tatlı bir süt kokusu geliyor şuan .