Cananne12 Kızlar şu sıralar her yerde görüyorum. Tahin sütü çocuklarda boy uzatıyor vs diye, Deneyen var mı, sever mi çocuklar? Bide kaç yaşa kadar verebilirim?
_marsli_ Cananne12 onu bilmiyorum birazdan araştırıcam ama iğde çekirdeği tozu var.. yetişkinlerde kemik ve iskeler sisteminin ilacıymış.. 3-16 yaş çocuklarda da aynı etki ve boy uzatıyormuş.. biz bebek olduğumuz içi 2 yıl daha beklemeliyim 🥹
endoplazmikretikulumiste Cananne12 boyu uzatan yeterli d vitamini proteini bol beslenmek en önemlisi em geç 22.00 de zifiri karanlıkta uyumuş olmak uyumadan 2 saat önce su hariç beslenmenin kesilmiş olması . Boyu uzatan 22/00-.02.00 saat aralığında salgılanan hormondur . Beslenmeyi kesmeden 2 saat önce arada birşeyler atıştırırsa uyuyunca bu hormon yerine insülin salgılanır büyüme hormonundan çocuk faydalanmaz . Ek olarak yükseğe zıplamak (trombolin hariç )
Cananne12 tostperisi 😃 tahin ve su ile mi yaptınız? Balda katıp tatlandırıyorlar ama nasıl olur bilmem, önce ben yapıp deneyeyim diyorum
Cananne12 _marsli_ evet iğde tozunu çocukların yopurtlarına vs katıp vermeye çalışıyorum, az da olsa yiyorlar
Cananne12 endoplazmikretikulumiste en büyük sorunumuz uyku Malesef. 11 - 12 yi buluyor bazen uyumaları