gggggl Kızlar tecrübeli olanlardan akıl istiyorum bebeğim 3bucuk aylık yaklasık bı 10 gundur meme reddi yasıyorum aslında meme reddi mi onu da bılmıyorum geceleri emiyor gunduz de uykudan uyanınca ya da uyku arasında emıyor ama uyanıkken tutuyor bır ıkı cekıyor sonra bırakıp kendını geri atıyor yine istiyor alıyor agzına yıne aynı cekıyor bırakıyor gogsume yatırınca agzını acıyor hemen alıyor ama sonra bırakıyor sılıkon uc denedim yine aynı şey. Süt sağıyorum süt de geliyor eskisi gibi taş gibi değil goguslerim ama içi dolu ağır hıssedıyorum ne yapmam gerekıyır gunduz de cok uyumadıgı ıcın mama vermek zorunda kalıyorum ac kalmasın dıye bıngıldagı cokuyor evham yapıyırum ama emsin de istyorum bana bi yol lütfen
gggggl gggggl tecrubeli anneler bana akıl verin ne denemeliyim oda degıstırıyorum ortam hep sessiz zaten ikimiz hep yalnızız ne yapmalıyım
ebruaydinn gggggl Yarın 3 aylık olucak bizde aynı durumlar 4. Ay atağına erken mi girdik diye düşünüyorum
zeynepsd gggggl aynı durumu benzer zamanlarda ben de yaşadım baya da uzun sürmüştü bu süreç doktorla görüştüm şu dönem için normal algıları açıldığı için oluyor demişti. Almadığında zorlama mayıştığı zaman uykuluyken emzir demişti ben de öyle yaptım uyutup direkt emziriyordum veya tam yeni uyandığında hemen emziriyordum. Bu dönemde biberon kullanmamak gerekiyor meme reddi kalıcı hale gelebilir
churchill gggggl evet canım bende oglumda bunu yasadım cok uzun sürmüyor daha sık emzirmeye calis uyku sersemi emzir ki kaynı doysun meme istemiyo diye biberon kullanma sonra hic tutmaz kizimda oyle oldu cunku kisa zaman sonra geciyo
sinogokalp churchill peki gündüzleri sağıp verince kaşıkla içince de geri memeyi tutmuyor olabilir mi kaşığa alışıp
gggggl zeynepsd aç kalıyor diye vicdan yapıyorum kıyamıyorum mecbur mama veriyorum çünkü gündüz uykuya gecmıyor sadece uyku arasında alıyor gece emiyor ama gündüz asla kabul etmiyor ac dıye verıyorum mecbur sütüm de 20 dklık sağım iki göğüsten 100-100cc falan geliyor sizce sütüm mü yok?
sinogokalp Ben de aynı sorunu yaşıyorum, gece alarm kurup gece bol bol emzirmeyi deneyim diyorum olmuyor yorgunluktan kalkamıyorum. 3.5 aylık bebeklerin 700-1000 cc süt içmesi gerekiyor yazıyor pekçok yerde ben yarısını ancak verebiliyorum sanki 🥹
churchill sinogokalp kasiga alismaz bebek 3 aylik bebeklerde meme reddi olabiliyo ama kisa zaman sonra geciyo sadece biraz sabretmek gerek