nesizade05 Poyrazzzmom huysuz bir bebeğin varsa sürekli ağlayan 2 aylık yemek yiyemeyip aç gezersin benim gibi eski kiloma döndüm 🥴
ballitursu Poyrazzzmom Veremedik 🫣😬 Zamanla veriliyor ilk doğumda daha kolay vermiştim 2.doğum yaş aralığı sebebi ile sanırım gitmiyor özellikle göbek Ama siz dengeli düzenli beslenebilirseniz zaten emziriyrosunuz bence süper kilo verebilirsiniz 🌸
Asyaveannesi04 Poyrazzzmom ilk 6 ay çok önemsemedim sadece bebeğimle ilgilendim, sonra sağlıklı beslenerek ve düzenli pilates yaparak 25 kilo verdim 53 kiloyum şuan
Kayra_68_aksaray Poyrazzzmom daha çok küçük çok normal kilo vermemeniz sürekli emmek ister bebek emer siz yersiniz
Kayra_68_aksaray prenseskus evet aksaray aleyküm selam 🌹🌹 sizdemi aksaraylisiniz çok sevindim nerede yasiyorsunuz
snydl Aynı durumdayım bebeğim 2 aylık olcak 5 gün sonra doğumdan sonda 14 kilo verdim ama eski kiloma bi 10 kilo daha bar en az diyet baslıyım diyorum eşim sütün azalır diyo zaten yeterli sütüm yok çocuğun gğnahına girmek istemiyorum 😔