duruislife Kızım baybay alkış öpücük atma gibi şeyleri yapmıyor. Nasıl öğretebilirim ya oyunlar oynuyorun tekrarlatmaya çalışıyorum ama yok. Sizinkiler ne zaman yaptı?
aybarsbebekk duruislife 11 aylık gibi anca bay bay öğrendi. Bende çok uzun zaman bay bay alkış gel gösterdim ama anca 11 aylıkken yaptı o da sadece bay bay. 1 yaşına gircek daha yeni yeni gel yapmaya çalışıyor
elifgibii duruislife canım benimkide 7 buçuk aylık baybay yapmıyor alkışı yeni yeni öğretiyorum arada ellerini çırpıyor öğrenecek gibi..çak yapıyor bu kadar bende gel gel,bay bay,alkış bunları sürekli tekrarlıyorum öğrensin diye bakalım ne zaman öğrenecek
mavii_98 duruislife henüz erken değilmiş oğlum yedinci aya giriş yaptı daha emeklemiypr bile emeklemesede olur her bebeğin gelişimi farklı siz yine öğretmeye çalışın ama zamanda verin bebişe
ymrrrr 8 ay 13 günlük benim ki de yapmıyor neden bu kadar telaslısınız ? Daha çok küçükler yavaş yavaş herseyin bi vakti var bence her çocuk her bebek bir değil
duruislife Acele etmiyorum aslında ama çevremde aynı ayda olup yapan bebiş var size sormak istedim. Teşekkür ederim kızlaarr