Hep_oyle_olur_zaten Normalde sırtüstü uyuturum az önce baktığımda yüzüstü dönmüş ben de korktuğum için geri döndürdüm 9 aylık yüzüstü uyumuasi sıkıntı olur mu
Pirasalipuding Hep_oyle_olur_zaten artık büyümüş zaten rahatsız olunca çevirir yüzünü ama yinede içiniz rahat etmiyorsa düzeltin
Arelmommy Hep_oyle_olur_zaten bence olmaz ama kontrol altına kalması iyi olur benim oğlum bebekliğinden beri yüzüstü yatıyor çeviriyorduk geri yüzüstü yatıyordu
meloskoduru Hep_oyle_olur_zaten yüz üstü derken burnu falan kapalı mı yoksa kafası yan dönük mü eğer dönükse hiç bir sıkıntı olmaz zaten artık 9 aylık olmuş o kendini istediği gibi döndürür bizimki yatağın içinde koca gece dönüyor😂 merak etmeyin eğer burnu açıksa hiç korkmayın☺️
Deletedmom_216 Hep_oyle_olur_zaten oglum uykusunda donmeye basladiigndan beri cogu zaman böyle uyuyor. Doktorumuza sordum 1 yasina kadar onermiyoruz dedi. Ani bebek olumlerinden dolayi saniirm. Fark ettiginizde cevirebilirsiniz demisti. Ben de ilk zamanlar ceviriyodum ama her seferinde kendini çeviriyor. O yuzden biraktim zaten kafasi yan. O yuzden sorun olmaz bence ama mutlaka kontrol edilmeli tabi
Hep_oyle_olur_zaten neslihanada o zaman ben de karismayayim artık ,belki daha rahat ediyordur yüzüstü
nslhnak Hep_oyle_olur_zaten ohoo dönecek tabi daha ne kadar çevirir kendini, 6. Ayından beri öyle uyur yan yatar yüz üstü sırt üstü koydugum gibi bulamam. Şuan 9 aylık Bu arada ben çok düzelttim ilk başta uykuları hep bölündü bende akışına bıraktım
mygnc Hep_oyle_olur_zaten 14 aylık yatakta donmeyi ogrendığınden beri oyle uyuyor bazen bunu bebekler rahatlık ıcın yapıyorlar bazen de maalesef reflü den bizim reflüden kaynaklı
koruk Hep_oyle_olur_zaten merhaba canım yüzüstü yatmasında bir sıkıntı yokki aksine en rahat öyle uyuyorlar benim oğlum suan 40 günlük ben coğunlukla yüz üstü uyutuyorum en rahat güzel öyle uyuyor ama tabi ayı küçük oldugu için kameramla hep takip ediyorum basını döndürrmediğinde döndürüyorum hemen gidip
meloskoduru Hep_oyle_olur_zaten hiç korkmayın bırakın rahat rahat uyusun 6 aylıktan beri hep öyle uyuyor bizim kız koca gecede döner popoyu havaya diker uyur değişik değişik uyuma stilleri mevcut😂 hiç döndürüp uykusunu bozmayın arada kontrol edin burnu kapanmasın
Lre Hep_oyle_olur_zaten kızım 2 yaşında doğduğundan beri çoğu zaman yüzüstü uyur sorun yaşamadık çok şükür
maybeybi Hep_oyle_olur_zaten bu zamana kadar hiç uyumadı mı öyle? Dönmeye başladığından beri çeviremiyorum sırtüstü hayatta yatmaz kediler nasılki 4 ayağının üstüne düşüyorsa benimki de anında yüzüstü dönüyor 😁
sadecoffeee Hep_oyle_olur_zaten uyku tulumuyla uyuyorsa sorun yok döner istediği zaman kızım hep öyle uyuyordu ama battaniye yorgan vs varsa tehlikeli
TulayGeriDon Hep_oyle_olur_zaten kızım 10bucuk aylık. Artık uykusunda dönüyor. Rahat uyuyor. Ellemiyorum. Yalnızca burnu açık mı diye kontrol ediyorum
[silindi] Hep_oyle_olur_zaten oğlum 11 aylık yüzüstü uyuyor başka türlü uyumayı hiç sevmiyor ve kendi odasında bizden ayrı uyuyor. Bir sıkıntı yaşamadım ama kontrol ediyorum arada
Canogul_ Hep_oyle_olur_zaten bebeğim 2 aylıktan beri yüz üstü uyuyor duan 34 aylık 😅kafasını çevirmeye başladığı an yüz üstü uyumak istedi hep suanda en sevdiği pozisyon o yastığa yeni geçtik