Pinkgold Merhaba güzel anneler Bebeğiniz çok su içiyor mu ? Acaba oğlum 2 yaşına girecek çok su tüketiyor mesela bişey yiyor yanından suyu eksik etmiyor sizde de böyle mi
Pirasalipuding Pinkgold benimkide tam tersi 10 aylıklar suyu sevdiremedim bazen mecbur kaşıkla veriyorum yoksa kabız oluyorlar siz nasıl alıştırdınız bence çok güzel bişi bırakın içsin
themuhtesem Pinkgold benimki de 18 aylık, her öğünde hemen su istiyor ama günlük toplam içtiği miktar ortalama 1 litre ise sorun olmuyormuş, gene de doktorunuza danışın tabi.
arenbeyinannesi Pinkgold Benimki de öyle canım, 20 ay 15 günlük her daim su yanımızda. Yemek yerken sürekli su ister, günde 1 litre bazen fazlasını içiyor bende hep merak ediyordum bütün bebekler öyle mi ki diye
Pinkgold Pirasalipuding ek gıdaya başladığından beri her yediği bişeyde peşine su içirdim böyle böyle alıştırdım 😇
Pinkgold arenbeyinannesi doktorunada sordum bunda korkulacak bişey yok demekki su içmeyi seviyor dedi bende merak ettim acaba bütün bebekler mi böyle mi diye 😇