Busrabsr Kızlar hep ıstgramda karsıma cıkıyor cok korktum ya evde bırde yanlız yasıyprıö esim asker yorumlara fln bırde cinler yuzunden yazmıslar ıyıcen taktım ben
yeni_anne__ Busrabsr bence konuşmayın bu konu hakında bakmayın bende artık bakmiyorum etkilenip korkutum geceleri tek kalıyorum o yüzden takip etmiyorum artık
seda_akkl Busrabsr 🤣odama yatmaya gidecektim bu postu görünce vazgectım bende baya korktum o kadın olayında.
Busrabsr yeni_anne__ siz neden tek kalıyorsunuz acaba ya sureklı karsıma cıkıyor ınsan bakmasa bıle gözu kayıyor yuzunu koyuyorlar dırek sayfada
yeni_anne__ Busrabsr eşim gece çalışıyor canım o yüzden birde üstelik lahusayım 22 günlük bebegim varr takip etmemeye başladım
yeni_anne__ Busrabsr bende asla bakmıyorum engelledim hep ister istemez insan etkileniyor bir şekilde
-Ozge- Busrabsr Kadının bulunduğu andaki videosu yeterli zaten korkmak için yani bakışları falan çok ürkütücü ben yanliz değilim ama yinede korkuyorum oyuzden takip etmiyorum artık sizde okumayın düşünmeyin
Gzd3264 Busrabsr bacım onlarla uğraşmadığınız sürece korkulacak birşey yok o kadın tarot felan bakıyormuş bu sebepten çarpılmış diyorlar eğerki doğruysa kaşınmış bi tarafları başına almış belayı bu kadar duanızı okuyun yatın hiçbirşey olma Allahın izniyle