pinaraks İsofixli, uzun süreli kullanabileceği, adac testinden geçmiş ve uyurken çocuğun kafası düşmeyen bir model var mı?
biryigitannesi pinaraks joei, kraft, yoyko bakabilirsiniz. Bütün ozelliklerin oldugu uygun fiyatlilar
alexab pinaraks hepsine dikkat ederek aldık yeni britax römer advansed ıv r modeli uyuyunca 2 kademe eğimi var onu yapıyorum yapmasam bile kafası düşmüyor 9-36 kg aralığı var yani ömürlük birdaha almaya gerek yok
Mnli pinaraks cybex aldık biz 360 derece döneni önce onu 4 yaşına kadar kullandı şimdi 2. Kullanıyor büyüğe yine cybex aldık benim eşim çok kuralcı ge pimpiriktir kendi araştırdı memnunuz baya
erenlerr Aynı özellikleri içeren ben de arıyorum.Doktorumuz maxi cosi önerdi.Cybex baktık,joie baktık ve kraft baktık ek olarak.Hala bilmiyorum kafam çok karışık o yüzden alamadık.Kızım 4.5 aylık ama iri olduğu için rahatça sığmıyor artık pusete
gmz10 pinaraks besafe aldık henüz kullanmaya başlamadık ama dediğiniz özelliklere dikkat ederek seçtik.
erenlerr Bir de 9-18 kg olanların ADAC puanı çok daha yüksek.Ama kullanım süreleri kısa.Mesela joie i-spin 360 1.8 falanmış adac puanı.Çok iyi yani ama 9-18 kg