Merhaba sürecimizde kilomuzda aynı. Düzene oturmuş bir beslenme programı kilo verdirir veremiyorum diye birşey yok sadece aşırı kaçamaklar yerinde saymana vesile olur.
—Sabah iki veya bir yumurta ister hasla ister omlet ister menemen bol yesillik 2 ceviz bir tam bugday ekmegi bu fix kahvaltin olsun tarifleri çesitlendirebilirsin cok canin istersen birer tk pekmez tahin veya kaymak bal
—öğlen salata kaseleri ton balikli , tavuklu veya baklagil Salatalari olanilir dort tane 30 gr
Kofte yi tost yapabilirsin veya kısır olabilir
— ara ögünlerde kahve veya cay yanina 10 adet çiğ badem veya findik veya 2 ceviz veya porsiyon meyve
—akşam 10 yk tencere yemeği ile başla yanina 4 kasik pilav bol salata zorlanirsak bi dilim ekmek pilav yemezsen 6 kasik yogurt ile devam et
Yogurdu bol tut pilavi az
Yemeklerinde daha sade seçimler tercih et
Haftada 4 gün sebze 3 gün et/balık/tavuk / bakliyat proteinlerini almaua calış veee tatlı krizi yaşarsan iki dilim bitter ye.
Emziriyorsan gece öğünlerinde ili hurma iki incir ye iki ceviz veya kuru meyveler veya taze meyve
Benim diyetim bu sekildeydi doguma 103 ile girdim dogumdan sonra 92 idim bu diyetle iki ayda 10 kilo verdim şimdi diyet Yapmiyorum iki aydir kafama göre yiyorum 83 üm tekrar baslayip bi 10 kilo daha verirsem harika olacal