Hep_oyle_olur_zaten Çocuğuma karşı tahammülüm yok çok kızıyorum sonra pişman oluyorum hemen. Bebeğim biraz huysuz biliyorum çocuktur hepsi öyle ama sürekli bir daha yapmicam diyip yine yapıyorum :( Eşimle tartissak yine çocuğa da kızıyorum ve daha 9 aylık :(
blackbird Hep_oyle_olur_zaten bence bu durumu sil hatta bence içindeki o öfkeyi sil… çocuğa kıyılır mı? Eşinle tartışınca çocuğuna daha da çok bağlanmalısın ben öyle yapıyorum sonuçta ondan başka kimim var ?
Usnac1995 Hep_oyle_olur_zaten Bende senin gibiydim. Huysuzluk yapıp ağlayınca hiç dayanamazdım. Büyüdükçe geçiyor. Şuan 2.5 yaşında nerdeyse hiç bağırmıyorum gün içinde. Çok nadir sesim yükselir. Ayrıca zaman geçtikçe insanın içindeki sevgi de artıyor cidden. Benim 9 aylıkken olan sevgimle şuan ki bir değil asla
ElvisDemir-moms Hep_oyle_olur_zaten bazı şeyleri üst üste geliyor olabilir mi ? Genelde bişeyler üst üste gelince ve çocuk bakmak çok zor olunca bebeğine patlıyor olabilir misin
Hep_oyle_olur_zaten Usnac1995 içimde sevgi azlığı değil de tahammülsüzlük çok fazla olduğunu düşünüyorum
Hep_oyle_olur_zaten ElvisDemir-moms evet gurbetteyim kimse yok. Sosyal hayatım yok çocuk da durmayinca kafayı yemek uzere oluyorum. Kendimi yetersiz hissediyorum.Eşimle de tartimissak ekstra sinirlerim bozuluyor
ElvisDemir-moms Hep_oyle_olur_zaten benimde uzun süredir eşimle problemlerim var anne evindeyim kaç aydır artık ben bilmiyorum. Ve burda olmama rağmen twk başıma bakıyorum öyle destekcim falan yok. Dediğin gibi bi yerden sonra tahmmül öyle azalıyor ki haklısın bende bazen oğlum ağlıyor dönüp bakamıyorum bende ağlıyorum o sırada sabır bitiyor çünkü. Ama şöyle düşün onlar bize muhtaç biz bakmazsak kimse bakmayacak ağlıyor musun sarıl ona ağla baktın olmuyor mu durmuyor mu evde koy bebek arabasına parka git ben bu ara öyle yapıyorum çünkü evde durmak istemiyor sürekli kucağımda olmak istiyor bunalıyorum bi kaç saat yürüyorum parka oturuyorum sallıyorum onu eve geldiğimde birazda olsa ruhum dinlenmiş ve çocuğuma daha iyi bakabiliyorum birde böyle dene istersen😔