mucizemm94 Soğan salça koyarlar sadece veya biberli yeşil mercimekli salcasiz yapan da var siz nasıl yaparsınız lezzetli tariflerinize açığım ☺️
LezizeNine mucizemm94 ben her türlü yapıyorum salçalı sade salçalı nohutlu veya salçalı arpa-tel şehriyeli, sade yapınca da arpa-tel şehriyeli veya patatesli,nohutlu yapıyorum 😄
[silindi] mucizemm94 sebzelide yaparim patlicanli patatesli salcali baharatli filan Bazen sadece domatesli biberlide yaparim Bos tereyagli sehriyeli yaparim Bazen tavuklu nohutlu yaparim Bazen soganli mercimekli yaparim Bazen mantarli yaparim keyfime gore 😃
saremmelegim mucizemm94 ben. Pirinç pilavı gibi yapar üstüne tereyağı yakıp döküyorum çok lezzetli oluyor
-Ozge- mucizemm94 Soğan Biber Domates birazda salça ekliyorum o şekilde seviyoruz bazen mantarlıda yapıyorum oğlum çok seviyor
_marsli_ 2 bardaktan yapacaksam ; 2 bardak domates , 3 bardak su.. soğan, kapya biber.. vegeta.. boya biberi.. ✨ tavuk suyu varsa su yerine onu koyuyorum.. bu aralar yanık yağ ve şehriyeli seviyorum ama 🤭
suhedaaaaa mucizemm94 Bulgur pilavına her sebze gidiyor ya patlıcanlı bile çok güzel oluyor Beyaz lahanalı da deneyebilirisn
goldengate mucizemm94 tereyaginda yaparim herkes bayilir. Bazende sebzeli yaparim oda cok lezzetli olur
papatya_18 mucizemm94 salça soğan bazen havuçta ekliyorum. Yada bulgur tel şehriye olarak yapıyorum salçasız soğansız
cokbilmismom mucizemm94 ben en çok tavuk sulu bol tereyagli seviyorum. Ama salçalı biberli patlıcanlı da güzel oluyor yani sebzeli. Annem tavuklu yapar salça biber ve soğan da koyar güzel olur
cemreninannesi_ mucizemm94 ben hafif sulu meyhane usülü seviyorum. Soğanı salçayı biberi domatesi nane ve iri bulguru hafif kavuruyorum su ekliyorum bir diş sarımsak rendeliyorum enfes oluyor 😋