sultano Merhaba sevgili anneler 🌸 bebeğimin 15 nisanda 1 yaş doğum günü var. Onun için hem eğlenebileceği hem bir şeyler öğrenebileceği hem de yaşına uygun bir hediye almak istiyoruz. İhtiyaçlarını zaten alıyorum ama en azından ileride fotoğraflarda gördüğü zaman doğum günü hediyen buydu diyebileceğimiz bir şey olsun istiyorum. Ne alabiliriz ?
-Ozge- sultano Biz bu şekilde aldık belki fikir olur Yaş Fisher price ilk bilgisayarım Yaş Scoot and ride scoter Yaş Bisiklet
LezizeNine sultano benim de 16 nisanda 1 yaşına basacak oğlum🥰 bakayım yorumlara 😁 şimdiden nice mutlu yıllar görün inşallah birlikte canım hayırlı evlat olsun uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli olsun hep inşallah 💕🌸
TulayGeriDon sultano 26 Nisan bizimde. Akülü araba Oyun havuzu Fisher price eğitici köpek Fisher price hikaye okuyan tırtıl Anne kontrollü bisiklet
mom1900 -Ozge- scoot and Ride oturaklı mı aldınız acaba oturaklı olanlar uzun süre kullanılıyor mu yoksa düz scooter olanları mı önerirsiniz?
sultano -Ozge- bilgisayar bebeğinizin dikkatini çekiyor mu bide sizce eğitici köpekçik mi yoksa bilgisayar mı daha iyi olur
-Ozge- mom1900 Biz oturaklı aldık çok memnunuz oturaklı halini çok seviyor oğlum çünkü daha hızlı sürüyor o şekilde çok sağlam ve uzun ömürlü zaten çok basit bir hareketle çevirilebiliyor normal haline. Oturakta 20 kg ayakta 50 kg taşıyabiliyor
sultano LezizeNine aaa benimki de erkek 🥹 çok teşekkür ederim sizin bebişin de doğum günü şimdiden kutlu olsun hep mutlu birisi olsun inşallah 🥰
cokbilmismom LezizeNine aa benimkide 16 Nisan bende yorumları merak ettim 🙈 biz globber almayı planladık ama başka seçenekler okursam değerlendireceğim 😍
sultano TulayGeriDon eşim de akülü araba diyor ama ben biraz erken mi diye kararsız kaldım 😅 bebeğinizin doğum günü şimdiden kutlu olsun nice mutlu yaşları olsun 🥰
mrv1903 Biz akülü arabayla manyetik blok almıştık. Ama hediye olarak yakınlarımızın aldığı globber bisiklet,globber scooter, aktivite masası. Sorup almışlardı yaşına uygun bunları aldırmıştım.
-Ozge- sultano Kopekcik almadım ama bilgisayar çok ilgisini çekmişti uzunca bir süre oymadı hatta şuanda 3 yaşında zaman zaman hâlâ oynuyor ve hâlâ taş gibi
LezizeNine sultano Allah razı olsun canım benim Rabbim acılarını göstermesin çok sağol 💕🌸🥰😘 cokbilmismom yaa ne güzel şimdiden kutluyorum bebişi nice mutlu güzel yılları olsun anne babacığıyla hayırlı evlat olsun ömrü uzun sağlıklı olsun inşallah ♥️🥰 benim büyük oğlanın bisikleti duruyor globber değil de başka bişeye bakarım diye yorumları okuyorum ben de 😁
TulayGeriDon sultano amin. Teşekkür ederiz. Sizin bebise de sağlıklı hayırlı upuzun ömür diliyorum. Allah karşısına hep iyilik, iyi insanlar çıkarsın 🩷
mrv1903 sultano evet evet diğer oyuncakları zaten alıyoruz sürekli. Manyetik bloklar yüksek fiyatlı diye erkenden almak istedim. Hem oynuyoruzda ailecek. Biz yapıyoruz topları atıyor vs. İlgisini şimdi de çekiyor yani ☺️
cokbilmismom sultano globber bisiklet 10 aylıktan 5 yaşa kadar kullanabileceği bir ürün, bebek bisikleti 4 fonksiyonu var ebevy kontrollü bisiklet kontrol kısmı çıkıyor sonra normal bisiklet oluyor denge bisikleti oluyor iki tekerli bu şekilde
cokbilmismom LezizeNine amiiiin insalah sizinkinde güzel bir ömrü olsun ailecek nice yaşlarını görün 😍😍