zeyinci Kızlarrr hobileriniz var mı çocuk olduktan sonra eve tıkılıp kalmış gibi hissediyorum bi hobim yok bazen çok sıkılıyorum siz neler yapıyorsunuz hobileriniz var mı?
realmom zeyinci birincisi uyumak İkincisi telefonda takılmak Üçüncüsü eşim yemek yapsa ne güzel olur hazır yemek yeme düşünceleri 😂
likeli zeyinci evde boş vakitlerimde örgü örerim. Çocuk uyuduktan sonra bir şeyler izlerken bir yandan da örgü yapmayı seviyorum. Uyumadan önce de kitap okumaya çalışıyorum. Puzzle yapmayı da çok severim ama evde küçük çocukla pek mümkün olmuyor. Kışın kayak yapıyorum fırsat buldukça. Geçen sene bebeğim çok küçük olduğu için gidememiştim ama bu sene fırsatım oldu. Yazın tüplü dalış yapıyorum. Ona da 2 senedir ara verdim hamilelik ve bebek dolayısıyla bu sene geri dönerim diye düşünüyorum. Bir de bu aralar yogaya başlamayı düşünüyorum yeniden. Evde kendi kendime yapıyorum arada ama düzenli olmuyor. Daha önce yoga stüdyosuna gidiyordum o zaman daha düzenli yapıyordum yine bir stüdyoya gitmeyi düşünüyorum.
zeyinci likeli örgüye başladım bende ama çocuk görünce rahat bırakmıyor ya sonra benimde yapasım kalmıyor onunla uğraşırken😆