Yasemin000 8 buçuk aylık yavrum 5 dakika falan oturuyor desteksiz ama ya kendini geriye atıyor ya yana devriliyor yani illa ki yanında olmam gerekiyor ben yanındayken oturuyor daha çok ayakta durmak sürünmek istiyor sizce sorun etmeli miyim doktora götürmeli miyim. Teşekkürler şimdiden
Deletedmom318 Yasemin000 9 aya dek normal diye biliyorum. Ama bence içinizin rahat etmesi açısından doktora gidebilirsiniz 🌼
Deletedmom114 Yasemin000 Daha zamanı var demek ki canım hemen kötü düşünme biraz daha gözlemle eğer devam ederse bu hal içini rahat ettirmek için bir doktora danışırsın
Fato Yasemin000 canını sıkma hiç benim kızım şuan 10ay 6 günlük.dokuz ay 4 5 günlüktü tam oturdu düşmeden ve aynı gündü sanırım koltuk kenarlarına tutunup kalkmaya başladı sıralıyor şuan ve normal emekleme pozisyonunu yaptı 6 aylıktan beri komando gibiydik yani gözlemle çok paniğe kapılma bende endişelenmiştim ama herşey bi anda olabiliyor canım her bebek farklı gelişim gösterir
Yasemin000 Handan57 yani anlamıyorum canım bebekten bebeğe değişir tabi ama 6 aylık bebekler desteksiz oturuyor benim ki devriliyor 5 dakika oturunca sıkılıyor mu zamanı mı var anlamadım
Handan57 Yasemin000 walla öyle cnm her bebek farkli ve özel ewt ablamin 6 aylık kizi masallahh ne güzel oturuyor bizmkide aynı hemen düşüyor 😅 dün doktora sorduk normal dedi
Neslice Benim oğlumda bu aylarda oturmaya başlamıştı.Size tavsiyem dengesini kaybetmeyecek şekilde oturabileceği plastik kutunuz varsa ona oturtarak alışmasını sağlayın.Biz çok faydasını gorduk.
Yasemin000 Fato evet çok hareketli canım maşallah inşallah öyle olur ya yorumun içimi çok rahatlattı Allah razı olsun
Kybele 8,5 aylık kızım, bu ara oturmak istemeyip uzanıyor ben de anlam veremiyorum. Emeklemek mi istiyorlar acaba bilemiyorum ki
zeytinlikek Yasemin000 9 aya kadar normal dedi doktor bize, bizde 8 aylık 6 günlüğüz bizde devriliyoruz. Ona biraz zaman ver annesi😌
Smrenes Oğlum 8 aylıkken falan ayakta durmak istiyordu desteksiz oturamıyordu önce ayakta durmayı öğrendi sıraladı ondan sonra desteksiz oturdu bizimki de öyle bi değişik oldu işte 🙈 sizin de zamanınız var bence Bi anda oturdu benimki de sizinki de öyle olur büyük ihtimal..