yesimaslan Bebeğim 5 aylık. Sağa sola dönmüyor 3. Aydan başlanır donmeye deniyor ama bebeğimde tık yok. Sizde var mı bebeği sağa sola geç dönen
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yesimaslan 3. Aydan başlanır donmeye deniyor 3 aydan başlanır deniyor yani, 3. 4.ayda kesin dönecek diye bir şey denmiyor ki . Bebekten bebeğe değişen bir şey bu. Endişe etmeyin, normal yani.
hava12 yesimaslan aksine benim bebeğim çok hareketli kendi kendine sağa sola dönüyor hatta yüz üstü dönüp emeklemeye çalışıyor 6 aylık olucaz bi kaç gün sonra normal endişe etme bebekten bebeğe değişiyor ☺️
Elifsvl yesimaslan bizde 5ay 8günlüğüz çocukta tık yok😅 etrafına oyuncaklarını falan diziyorum döner alır belki diye yok😅 tembel teneke benim oğlan😅
[silindi] 6 ay 4 günlük, dönmeye hicthevesi yok. 2 ay 20 günlüktü başını kaldırıp oturmak istiyordu şimdi desteksiz oturuyor, elinden tuttuğumuzda ayağa kalkıyor hemen. Yürümek, ayakta durmak istiyor ama asla dönmeye emeklemeye çalışmıyor
tugbasari248 yesimaslan 7 aylık olana kadar sağa dönünce sağda kalıyordu öylece geri dönemiyordu bile 11 aylıkken emekledi 1 yaşında yürüdü şuan tutabilene aşk olsun kuzeniyle 6 gün var aralarında o 4 aylıkken dönmeye 6 aylıkken emeklemeye 9 aylıkken de yürümeye başladı her bebeğin gelişimi farklı işliyor anlayacağınız😅