adasmummy Doktorlar anladığım kadarıyla onu öneriyorlar hani internetten de almak istemiyorum ama yok hiç çevremde her yere baktım. İlla Jersey mi olması gerekiyor yoğurt yapmak için ?
nnoktaa adasmummy jersey 0-3 yaş grubu için ağır bir süt. En ideali keçi sütü. Migroslarda baltalı markasının keçi sütünü alabilirsiniz.
adasmummy Ogulluana bi zararı olmaz değil mi çünkü he yeri aradım taradım çiğ olarak var pastöreize yok hiçbir yerde
Pelin232323 Migrs taze direkt te var eğer evinize getiriyorsa ben oradan alıyorum. Balığı falanda oradan alıyorum hatta
adasmummy Pelin232323 Migros’lara baktım da bulamadım canım ya Carrefour a da baktım taze direkt duydum da ancak internetten sipariş etmem lazım hiç etmedim acaba sıkıntı olur mu bilmşyorum
adasmummy Ogulluana en son çare o şekilde yapıcam canım 2-3 defa yediğim yoğurttan verdim aslında ama bi sıkıntı olmadı dediğin gibi
Pelin232323 adasmummy yok olmaz bence hani ben hiç sorun yaşamadım online alışverişte, canlı yardımları var hemen destek oluyorlar zaten bir ürün eksik vs geldiyse. Bir de ilk alışverişe 200 tl kupon veriyorlardı hala veriyorlar mı bilmiyorum da
mrsfly adasmummy ben sürekli taze direkttrn sipariş ediyorum cahitbey çiftliğinden jersey süt efsane oluyor
adasmummy mrsfly ay ben de alayım o zaman ama yaşadığım yerde taze direkt yok normal kargo ile gelmesi lazım siz de öyle mi Sipariş ediyorsunuz
nnoktaa adasmummy bu doktorları ben artık anlayamıyorum birinin dediği diğerini tutmuyor. Benim doktorum da asla jersey önermiyor. Sonra ben araştırdım gerçekten jersey çok yağlı ve bebek için ağır sonucuna ulaştım. O nedenle keçiden yapıyorum ek gıdaya geçtiğimizden beri.
mrsfly adasmummy yok ben normal taze direkten alıyorum. Trendyol go veya getire felan baktınız mı? Mandıra var mı civarda?
adasmummy nnoktaa o zaman keçi daha mantıklı şuan gerçekten her doktor farklı şey söylüyor biz de ne yapacağımızı şaşırdık