birisi007 Emziriyorum kullanabileceğim hangi markayi onerirsiniz? Ella var onu icince kac saat emzirmemem gerekiyor?
kivancinannesiii birisi007 ella kullanmak zorunda kalmıştım doktorum 6 saat emzirmemeni öneririm demişti. Emzirirsen de sıkıntı yok zararı olmaz ama sütün kalitesi bozulduğundan önermem dedi.
Themom_ birisi007 Ella, 6 saat emzirilmiyor. Emzirmeden sağım yapın 6 saatlik stoklayın 6 saatin sonunda yine sağıp, sağdığınız sütü döküp öyle emzirin bana öyle demiştir dr. Ama ilk 24 saatte en etkili olduğu zaman hapın. Geciktirmeden için.
birisi007 kivancinannesiii Eczanecide bi 6 saat emzirme dedi ama forumda eski postlarda 7 gun emzirmedim diye birsey okudum kafan karisti. Doktor mu onerdi size birde bu ilac recetesiz mi satiliyo.
Aysulsn birisi007 ertesi gün hapları reçetesiz satılır birde çok bekletmemenizi tavsiye ederim etkisi azalıyor mümkün olduğunca hemen için ❤️
kivancinannesiii birisi007 doktorun eczacının dediğine mi güveneceksiniz burdaki kullanıcıların mı 😂😂
birisi007 Aysulsn bi zarari olur mu vucuduma onu kullanmaya da korkuyorum. 9 ay once dogun yaptim daha ilk âdetimi olmadim bile. Emziriyorum ama 1 gun idare edebilirim gibi ek gida da kullaniyo
Aysulsn birisi007 yok canım Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz ertesi gün haplarını sürekli içmek sıkıntılı o zaman zararlı olabiliyor.
Themom_ birisi007 Onu hiç bilmiyorum yalnız ertesi gün hapları sadece yılda 2 kere içiliyor bilginiz olsun.