Rabiiul Kaç saat arayla uyutuyorsunuz ? Normalde 2 saatte 1 uyurdu bir kaç gündür direniyor gözlerini ovuşturuyor ama uyumuyor
annekadin21 Rabiiul ben 7.aydan beri 2 uyku yaptırıyorum. Düzeltilmiş 8 aylik bebegim erken dogdu. 2.5 3 saat direndiriyorum mutlaka
tanta Rabiiul 3 3,5 saat hatta geceye geçerken 4 saat bile geçiyordu çünkü artık 2 uyku yapması gerekiyor annesi
50krsvertirreekk Rabiiul 8 aylık oğlum ilk uykusu 8.30 sonra 11.30 12 civarı bide 3 veya 4 de Bidaha uyur akşam 9.30 da uykuya geçiyo güne de 7 dedik mi başlıyor
Rabiiul annekadin21 denizalismom tanta 50krsvertirreekk Ortalama ne kadar uyuyor peki ? 8 dakika uyudu şaka gibi gözler fıldır fıldır
tanta Rabiiul kaç saat sonra uyumuştu Benim ilk başlarda hep 30 40 dk uyurdu sonra uzadı uykuları 1 saat 1 saat 20 dakika falan
Rabiiul tanta 7.5-8 gibi uyanmıştı 11.20 e uyudu 11.28 de uyandı saat 12.50 gözler kırmızı ama yerinde durmuyor
momas Rabiiul instagramda irlandalı anne var uyku eğitmeni onun ay ay uyku tablosu var ben hep ona uyuyorum oğlum da o düzene alıştı. 8. Ay uyku düzeni şöyle Uyanış 7 Uyku 9 max 1 saat Uyku 12.30 max 1 saat Uyku 4.30 max 30 dk 8 de gece uykusu 3 . Uykuyu yapmak zorunda değil tabi.
ebosum17 momas bende takip ediyorum onu ama o aralıklara kızım uyamıyo. 3 uyku yapıyo ama bazen 2 saat olmadan ağlamaya başlıyo bazen 3 saate kadar dayanıyo anlayamıyorm hiç
tanta Rabiiul canım ya normal uyku aralığında uyumuş aslında acaba bir ağrısı mı var dişfalan bir duş falan aldır istersen kitap oku sakinleşir
tanta Rabiiul yani ben öyle günlerde dışarı çıkarıyorum arabasında dışarı havasında uyuyor hemen stres yapma çözüm bulmaya çalış bazı günler böyle olabiliyor
tanta Rabiiul canım bir ağrısı olabilir ya da sütün yetmiyor aç olabilir bende böyle bir evre yaşadım
Rabiiul tanta mama veriyorum canım ama olay patladı hiçbir şeyi yoktu öğleden sonra bir anda pişik oldu poposu kanadı sıkıntısı buymuş kuzumun sabah bir şeyi yoktu denizalismom