335577 Merhaba. Kızım 4 aylık olacak yakında. Göz kontrolüne hiç götürmedim ne zaman götürmem gerekiyor
Lavinia_- 335577 doktorlar ilk 6 ay içerisinde bir kere götürün diyorlar benimde bebeğim 4 buçuk aylık yarın götürücem
Feratlarvekupeklergiremez_ emosss__ 335577 Benim doktorum 2. Ayda kalça ultrasonu 3. ayda göz için randevu al dedi. Sağlık ocağı da aynı şekilde uyardı. 3 aylık olunca gideceğiz göz kontrolüne.
kirmizibalikbeachte 335577 3 aylıkken doktoru götürmemizi söylemişti. Götürdük ama genetik göz rahatsızlığı olduğu için ailemizde 6. Ay tekrar gitmemiz gerektiği söylendi.
emosss__ 1 yaşında bende hiç götürmedim ama her ay normal doktora gidiyoruz göz muayenesi için erken diye sanırım hiç söylenmedi bize
emosss__ Feratlarvekupeklergiremez_ bugün yine kontrolümüz var sorucam bakalım bize ne sağlık ocağı ne doktorumuz göz muayenesini söylemedi
335577 Feratlarvekupeklergiremez_ bize sağlık ocağı da doktor da söylemedi . Burada görünce sormak istedim
ptrirem 335577 biz 50 günlükken götürdük bir sorun yoktu eğer sıkıntı görürseniz kayma şaşılık vs. 3-4 aylıkken tekrar gelin sorun olmazsa 1 yaş demişti doktorumuz