atlasmommm Kızlar 15 aylık hiç dişi yoktu sağ üst ön dişi patladı altlar ne zaman patlar her işi ters bu çocuğun ahhahaga
buaklinerdenaldinnerden atlasmommm aa ilk defa duydum ilk dişin üstten geldiğini benim kızımda herşeyde acelecidir ama dişte asla değil 9 aylık 0 diş
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala atlasmommm buaklinerdenaldinnerden ilk üstten çıkan dişte normalmiş kızlar. Burda birçok postta denk gelmiştim😂Bence sırayla gelirler artık. İnci gibi dişleri olsun inşallah 🤲 💞
_YanakReisinAnnesii atlasmommm dişlerin belli bir sıralaması yoktur üstten de çıkabilir ilk yani. Devamı gelir artık kolaylıkla çıkaracağı dişleri olsun inşallah ☺️
eraysen atlasmommm belli bir sıralaması yok dişlerin bilinenin aksine ilk azı dişleri de çıkabilir alt dişte doğumda dişlede doğabilir altlar ne zaman gelir o da belli olmaz hayırlısı olsun dişleri inci gibi dizi dizi olsun inşallah 🌸
atlasmommm buaklinerdenaldinnerden ay canımızdan can gitti 15 ay çıksın diye mahvetti bizi 10 dk da bir kalkıyor ağlıyor bizde hep önce yürür sonra diş çıkarır dedıler gerçekten öyle oldu 😂😂