yavuzzzzzzz Kızlar biz ek gıdaya başladık Ama en büyük eksiğimiz ama sandalyesi alamadık çok kararsızım prego luccayı beğeniyorum ama her ürünün eksisi artısı var sizler ne kullanıyorsunuz ilk annelik tecrübem bana yardımcı olabilir misiniz 🥲
didoece yavuzzzzzzz biz Huggy aldık aşırı memnunuz hem salıncak hem mama sandalyesi ve şarkılar falan var tam yatıyor aşağı yukarı çıkıyor asansör sistemi var yani cidden tavsiye ederim
sura_asel yavuzzzzzzz kiwi koala aldım tavsiye üzerine,çok hantal plastik olanlara göre ama yemek masasında bi sandalye kaldırıp onu koydum bebeğim rahat oturuyor asansör sistemi var,ayaklarını koymak için ayarlama kısımları var oturma için de yatma yaslanma oturma şeklinde ayarlanıyor.ekstra tepsisi var çıkarıp yıkamak kolay. yavuzzzzzzz
betul97_ yavuzzzzzzz İkea antilop aldım iyi ki almışım çok hafif oda oda gezdiriyorum evim dubleks bazen yukarı aşağı gezdiriyorum. Temizliği de çok basit çok pislenince tepsisini çıkarıp lavabo da yıkıyorum bir şey dökülünce siliyorum çokta sağlam
traineemom yavuzzzzzzz sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın. Markalar bu kadar önemli mi ? Alt tarafı 5-10 dakika oturup yemek yiyeceği bir sandalyenin bilindik bir marka olması mı gerekli ? Kızım şu an 5 yaşında mama sandalyesinin adını hala bilmem, muhtemelen de bilindik bir marka değildir. Plastik bir ürün ama bizi senelerce götürdü şimdi kardeşi olacak o da kullanacak. Gerçekten meraktan soruyorum tekrardan söyleyeyim
yavuzzzzzzz traineemom marka olarak değilde sağlamlık olarak sürdüm aslında çocuğum çok hareketli o yüzden soruyorum bu markalarda çok satılanlar arasında
mavibahar1 yavuzzzzzzz kesinlikle ikea. Pratik, sağlam, kullanışlı, hafif 😊 Bebek ve çocukların mama sandalyesi çok yönü olmamalı bence. Yesin kalsın gitsin. Mesela Uyumak istiyorsa yeri orası değil bence. O zaman yatak almaya ne gerek var 🤷🏻♀️
UrbanMom yavuzzzzzzz bizdeki ikea biz almadık başkası verdi temizdi iş goruyor ama gel gelelim ki masada oturmayı daha çok seviyor sus niyetine duruyor
durulandiniz yavuzzzzzzz ikeaa Kiwi koala kayınvalidemde kullanıyoruz aşırı hantal, temizliği zor🥲 İkea antilop cillop
yavuzzzzzzz 1babyannesi onda da ayaklarından birinin kısa olduğu ile alakalı şikayet fazla yoksa çok beğendim bende🥲
rabis2024 yavuzzzzzzz merhaba prego lucca mama sandalyemiz var çok konforlu asansör sistemli 5 kademe sırt ayarı var oturmadan yatışa kadar fakat biraz büyük mutfağınız küçükse tercih etmeyin derim bende hamileyken araştırıp begenerek aldım fakat mutfağım küçük hareket ettirmekte çok zorlanıyorum bundan dolayı satıp değiştireceğim 1 aydır kullanıyoruz garantisi vs devam ediyor kutusu herşeyi mevcut eğer ankaradaysanız ve düşünürseniz bakabilirsiniz
esty35 yavuzzzzzzz kayınvalidemler prego Lucca aldılar ama biraz hantal ve çok yer kaplıyor ama fonksiyonel olması güzel ve koltukları silinebilir olduğu için leke bırakmıyor hiç