emineref Evlendiğimde 53 kiloydum 57 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğum yaptım şuan 46 kiloyum asla kilo alamıyorum
Gokturkmom dhnannesi Kendiliğinden gitti istediğim herşeyi yiyorum bol su +emzirme bence sebebi biraz da bünye ile alakalı olabilir tabi
Sizden-biri ilaydasen 48 kiloydum 68 ile hamile kaldım 83 ile doğurdum sonra yeniden 75 ile hamile kaldım 36. Haftamdayım 77 kiloyum şuan ama Allahım inşaAllah yardımcım olurda 60 lara düşerim
NmalkoC ilaydasen eşimle tanıştığımda 46 kiloydum sonra birlikte diyetisyene gittik o sayede 10 kilo almıştım düğünümde 55 kilo civarındaydım şuan 52 kiloyum ama bünye meselesi kilo alamıyorum bende malesef
minikmucizemaak ilaydasen 56-57 arası evlendim. 59 ile hamile kaldım, 86-87 gibi doğum yaptım aşırı kilo almıştım, şuan 73 kiloyum. Ama aşırı yiyorum, bir spora başlasam da eski kiloma dönebilsem🥹
Serena94 benim ters oldu biraz evlenirken 63 tüm şimdi 56 kiloyum. yazın 54 lere düşüyorum. 1 de oğlum var belki oğlum olduğu için zayıflamışımdır :) boyum 167
Kitsu Evlenmeden önce 55 kiloydum 2 buçuk ay önce 80 kiloyla doğum yaptım şuan 66 kiloyum 60 da sabitlemek gibi bir planım var 🙃
ebrarmgumusumumaym ebrarmgumusumumaym bu arada benim yorum silindi gözüküyor ne yazdım acaba da silindi ???
miakos ilaydasen evlendigimde 56 kiloydum 2 cocugum var biri 6 aylık şuan 66 yim bu halimede şükür veremesemde😂