Gokturkmom Uyusun diye yüzüne bakmayım diyorum gülüyor😂sinirlerim bozuldu gerçekten neden böyle bu bebeler 💓😂
Acu_ Gokturkmom benim bebeğim gözünü açmadan kalkıp oturuyor. Sonra oda gülüyor. Ne yaparsam da uyumuyor maalesef. Büyük oğlumda öyleydi hala 6 da uyanır.
metemom_ Gokturkmom bir saattir o telefon kılıfıyla oynuyor ben uzanıyorum gece en az 10 kere kalkıyorum uyuduğum uykudan hiç bir şey anlamıyorum 🙁
mavi2601 Gokturkmom son zamanlarda 4 6 arası güne başlamaya çalışıyor delircem gece zaten o saate kadar sürekli uyanıyor. Şuan da kumandayi yemeye çalışıyor ben ayakta uyuyacağım 🥲
Acu_ Gokturkmom bende deniyorum tabiki ama zaten benim uykum kaçmış oluyor. Uyusada olur uyumasada bide benm büyük oğlumda küçük hele o uyanınca küçük uyanmamışsa bide uyandırıyor😀
songulakyrk Gokturkmom 7 den beri bende onu yanıma alıyorum evimin işini yemeğimi yapıyorum eşim uyanınca o bakıyor sonra ben uyuyorum yemek saatine yakın uyanıyorum
denizalismom Gokturkmom 6 da uyanıyor ııı ııı diye sesleniyor sonra ağlamaya başlıyor. Odasına gittiğimde ayağa kalıp yatağa tutunmuş şekilde buluyorum birde gülüyor eşşek 😂😂😂 her sabah rutinimiz 😂😂
Meri-Mel Gokturkmom Günaydınlar 8 de ayakta idik , sabahtan beri boyama ,oyun hamuru, puzzle hala hızlı ve öfkeli😅🤣
metemom_ traum86 6 aylık salıncağında sallanarak uyuyor ama benim bebeğimin uyanma nedeni bu ara çok dönmesi uyanıp yeni öğrendiği şeyleri yapıp geri uyuyor