bloggeranne anayimbenn_ oğlumda 40 çıkar çıkmaz regl oldum ama 3 yaşına kadar emdi. Kızımda da 2 aydan itibaren regl oldum şuan 7 ay 2 günlük ve hâlâ emziriyorum alakası yok
esar3142561 anayimbenn_ yok canım ben 2 yasına kadar emzırıyorum hicte sütüm kesilmedi bazen bi azalma oluyor dikkat edersen artar geriye sütün bide oruc tutmuşsan oda etkilemiştir
anayimbenn_ Oylesinebirii Gul-42 çevremdeki büyükler regl olduğunda sütün azalır sonra kesilir demişti. Bilgim yok bu konularda oruçta tutuyorum dedim acaba oruç tuttuğum için mi sütüm azaldı. Valla şu ne alaka cevabınız beni çok sevindirdi. İkisinin birbiriyle bağlantısı olmamasına sevindim
Gul-42 anayimbenn_ yok oyle bırsey cevrene cok bakma valla onlar herseyı soyler oruc sutunu azaltır susuz kalıyorsun ya o etkıler
zeynepkanat Doğru demişler regl olan kadının sütü azalır iki doğumumda da 40ım çıkınca regl oldum 1 ay sonrada sütüm tamamen kesildi
buseviim anayimbenn_ 40 ım çıkar çıkmaz regl oldum 13 aylık hala emiyor öyle bişey yok bebeğiniz düzenli emiyorsa sütünüz azalmazda kesilmezde