eses123 Gündüz daha çok uyumak istiyor, gece uyuyup 15 dakika sonra kalkıp asla uyumuyor gece yarısına kadar oturuyor ve gece yarısı uykuya geçmekte aşırı zorlanıyor uzun zamandır bu şekilde bu durumu yaşayan var mı
Hafsaannesi eses123 tam olarak şu an o durumdayız 9 aylık yeni oldu normalde saat 8 de gece uykusuna geçen bebeğim 8.30 da uyanıyor saat 1 lere kadar uyumuyor. Sabah da 8-9 gibi kalkardı şimdi 7 de güne başlıyoruz 🫣
uykusuzgiller eses123 bunu yasiyoruz 9 aylık dün akşam 9dan 12buçuga kadar uyutmaya çalıştım 10 buçuk gibi duşa soktum rahat uyur diye yine uyumadi gündüz daha kolay geciyor ama gece felaket bin kere de kalkiyor
Hafsaannesi eses123 10 gündür böyle ve gündüz birer saat şekerleme yapardı bi öğlen bi ikindi Şimdi öğlen hemen kalksa ikindi akşama kadar uyuyo Ya da tam tersi oluyo ve gece uykuya geçmiyo bi türlü Bugün akşam ses yaptım uyandı gece uyumuyo diye gece uykusuna neredeyse 11 de geçti fayda etmedi
peramomms eses123 nasıl bir yol izlediniz uyku saatlerinizde değişiklik mi yaptınız yoksa yine aynı saatlerde uyutmaya mı çalıştınız
eses123 peramomms bir süre uyku saatleri komple değiştirdik şuan kendisi nasıl isterse öyle uyuyor hala düzeltebilmiş değilim ve gece sürekli uyanıyor