hlmeoztrk Kızlar temudan alışveriş yapanınız var mı acaba merak ediyorum giyim konusunda çok güzel çocuk kıyafetleri var ☺️
masterchefiniz hlmeoztrk iyi değil diyorlar polyester gönderdikleri için uygun yazmışlardı . Ürünler görselde iyi bence .
busrasya23 hlmeoztrk kıyafet alırken kumaşının pamuk olmasına dikkat edin ben daha yeni bebeğime bayramlık oradan aldım geldi de gayet güzeller ama kıyafette kumaşa bakın pamuk alın polyester genelde Temu kıyafetleri
Uykusuzkoala hlmeoztrk soruya kaynak olacak ama buradan manyetik oyuncak alan var mi acaba? Setler cok güzel ve cok uygun duruyor.
Tortilla_ Çocuk kıyafeti veya yetişkin kıyafeti almadım ama aldığım ürünler sağlam geldi paketleme falan iyiydi yani
busrasya23 hlmeoztrk evet filtreleyin ben öyle yapıyorum sadece pamuk olanları filtreliyorum sadece pamuk olanlar çıkıyor bedenleri Türkiye ile aynı büyük ya da küçük almanıza gerek yok birde yorumlara bakın öyle alın
cikolataliekmek Uykusuzkoala Ben aldım😬 turkiyedekiler çekim olarak nasıl bilmiyorum ama bunun üçgenin 3 , karenin 4 tarafında mıknatıs var. Çok kolay bozuluyor yaptığımız şeyler. Ama buzdolabi bulaşık makinesi üstüne iyi yapışıyor bebeğim oynuyor
Tekbenimsucumguzelolmakdemi busrasya23 en erken bir ayda geliyor demişlerdi. Demek farklılık gösteriyormuş
busrasya23 Tekbenimsucumguzelolmakdemi şu herkesin bi ara deli gibi sipariş verdiği zamanlardı yaz aylarında iki kargom bir ayda geldi hatta bir ayı geçtiği de oldu birinin ama sonra aldıklarım bir haftada gelen de oldu en son aldığım da dün geldi dediğim gibi 14 günde geldi
doga112 hlmeoztrk ben kızıma tayt aldım kalınlığı felan fena değil. Bir beden büyük aldım ama zayıf olduğu halde dar ve uzun geldi. Çinlilerin vücudu öyle mi acaba dedim bende uzun ve inceler galiba. Normalde lcw nın 2-3 yaşı büyük gelir.