gbzya Merhabalar doktorumuz bize gaz için colinox damla verdi günde 3 kez 10 damla şeklinde mamaya karıştırıp veren var mı ?
yetis gbzya Merhaba bizde kullanıyoruz ağzına kaşıkla veriyorum bağırsaklarını rahatlatıyor 30 damla fazla değil mi
gbzya yetis doktorumuz günde 3 kez 10 damla dedi ama ben 20 damla verıyorum yani sabah 10 akşama doğru 10 damla seklinde mamasına karıstıyorum eczacı mama ılıksa karıstabilirsin dedi kaşıkla vermeyeü yoğun olur diye korktum
yetis gbzya 20 damla veriyorum ben doktorunuz ne dedi ise öyle devam edin bebeğin gaz durumuna göre doktor önermiştir. Bizim gaz sıkıntımızı hafifletti %30 dedi doktorumuz faydası ama araştırdım damla probiyotik içeriyormuş bebeğin sağlığın için uygunmuş
gbzya yetis evet probiyotikli olduğu için normalde kullandığımız probiyotiği bıraktırdı. Bize de sanki biraz iyi geldi gibi . Mamada cok önemli tabi gaz konusunda
yetis gbzya evet her yediğimiz gidiyor bebeğe mama ayrıca bi gaz yapıyor bebişler sağlıklı olsun da elimizden geleni yaparız